Fotbal intern

Jucătorii FCSB au intrat în vacanţă după derby-ul cu CFR Cluj! Au fost anunţaţi că meciul cu Astra nu se mai joacă

02.08.2020 | 22:42
Jucatorii FCSB au intrat in vacanta dupa derbyul cu CFR Cluj Au fost anuntati ca meciul cu Astra nu se mai joaca
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului s-au relaxat după victoria din finala Cupei României cu Sepsi, 1-0, iar în partida cu CFR Cluj, ultima jucată în campionat, Toni Petrea a odihnit titularii și a introdus mai mulți puști pe teren.

FANATIK a aflat că oficialii clubului i-au anunţat pe fotbalişti că meciul cu Astra Giurgiu nu se va mai juca. Jucătorii FCSB-ului au intrat în vacanță după derby-ul cu CFR Cluj, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru Astra Giurgiu, finalul sezonului nu este unul bun, deși Alibec și compania s-au comportat exemplar în meciurile din play-off, chiar dacă echipa nu are drept de joc în cupele europene și nu ar fi avut un motiv relevant pentru care să tragă tare.

Jucătorii FCSB-ului au intrat în vacanță

FCSB nu s-a descurcat prea bine în campionat de la reluarea sezonului, însă trupa lui Toni Petrea a reușit să câștige Cupa României, ceea ce i-a asigurat un loc în preliminariile Europa League.

ADVERTISEMENT

Acum, din cauza cazurilor de coronavirus de la Astra Giurgiu, jucătorii vicecampioanei României au fost anunțați că partida nu se va mai disputa și au fost lăsați să plece în vacanță.

Florin Tănase, Dennis Man și cu Florinel Coman primiseră liber după finala Cupei României, pentru a se odihni și au fost rechemați pentru meciul cu CFR Cluj, însă nu au fost folosiți deloc, Toni Petrea testând mai mulți puști.

ADVERTISEMENT

Totodată, faptul că FCSB a jucat cu mai mulți tineri fotbaliști în partida cu CFR Cluj a fost și o revanșă a lui Gigi Becali în fața lui Mihai Rotaru, după ce FCSB a pierdut un titlu, când oltenii au abordat o tactică asemănătoare, într-un meci cu Viitorul din 2017, 0-1.

Explicațiile lui Toni Petrea

Toni Petrea a explicat că nu a jucat cu titularii în meciul cu CFR Cluj, pentru că a vrut să nu riște accidentări în rândul titularilor: „Aşa cum am spus şi la început. Au fost jucători care au avut o perioadă liberă.

ADVERTISEMENT

Ne-am gândit la accidentări şi nu am vrut să riscăm. Am vrut să-i vedem şi pe jucătorii tineri. I-am chemat pentru că, teoretic, mai avem un meci, cu Astra”.

Totuși, nu a mai fost cazul ca FCSB să joace cu Astra, așa că „roș-albaștrii” sunt deja în vacanță.

ADVERTISEMENT