Jucătorii FCSB, debusolaţi după înfrângerea cu Botoşani! Ce au făcut fanii roş-albaştrilor la final. VIDEO EXCLUSIV

Alex Bradescu   
în FCSB
29/07/2019, 22:39
Jucătorii FCSB, debusolaţi după înfrângerea cu Botoşani! Ce au făcut fanii roş-albaştrilor la final. VIDEO EXCLUSIV
Jucătorii FCSB, debusolaţi după înfrângerea cu FC Botoşani

Fotbaliştii de la FCSB au vorbit despre înfângerea în faţa Botoşaniului, 0-2, după un meci în care superioritatea moldovenilor a fost evidentă. La finalul partidei, suporterii i-au fluierat copios pe jucătorii lui Bogdan Andone, tehnician căruia i-au cerut demisia pe tot parcursul ultimelor 15 minute ale meciului.

Jucătorii FCSB, debusolaţi după înfrângerea cu Botoşani. Cum i-au apostrofat fanii

După ce la finalul primei reprize le-au transmis să se ducă la mănăstire propriilor jucători, cei 3.000 de suporteri FCSB prezenţi pe arena “Nicolae Dobrin” din Piteşti i-au aplaudat la scenă deschisă pe fotbaliştii de la FC Botoşani.

Diogo Salomao, cel care a jucat în premieră pe postul de fundaş stânga, a vorbit la finalul partidei despre superioritatea celor de la FC Botoşani în partida de la Piteşti. Portughezul afirmă că nu se pot câştiga toate partidele şi că accidentările încep să fie o mare problemă pentru formaţia lui Bogdan Andone. Salomao a explicat că nu prea are tangenţe cu postul pe care a fost distribuit de tandemul Becali-Bogdan Andone, dar s-a arătat dispus să-şi facă datoria acolo unde se decide să fie trimis.

“A fost meci foarte greu, ne-au fost superiori, au meritat victoria. Acum trebuie să ne concentrăm şi să ne reparăm greşelile. Am încercat să fac tot ce pot pe postul de fundaş stânga, nu sunt obişnuit cu ea. Dar, dacă trebuie, asta e. Avem şi mulţi accidentaţi, avem nevoie de toţi jucătorii şi trebuie să-şi revină. Aşa e fotbalul, nu putem să controlăm totul…suntem FCSB şi trebuie să câştigăm tot, dar nu e mereu posibil”, a spus Diogo Salomao.

Închide ×