Sport

Jucătorii FCSB, încântați după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am făcut un meci senzațional”

Ștefan Târnovanu și Darius Olaru au fost extrem de fericiți după victoria cu 1-0 împotriva lui CFR Cluj, obținută pe final de meci.
06.02.2023 | 00:28
Jucatorii FCSB incantati dupa CFR Cluj  FCSB 01 Am facut un meci senzational
FCSB s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj după victoria din Gruia. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a relansat lupta la titlu după victoria împotriva campioanei României, iar jucătorii lui Mihai Pintilii consideră că scorul putea fi mai mare.

Ștefan Târnovanu, felicitări pentru Simone Scuffet, portarul lui CFR Cluj

Goalkeeperul FCSB-ului a fost unul dintre cei mai buni jucători în Gruia, iar victoria a fost cu atât mai dulce din moment ce golul a picat în minutul 88:

ADVERTISEMENT

„Am reușit să ne apropiem, suntem o familie, am făcut un meci senzațional. Bucuria e cu atât mai mare, cu cât victoria a venit pe final”, a declarat Târnovanu la finalul meciului.

Portarul a avut mai multe intervenții salvatoare în prima repriză, precum și în parte a doua: „Am încercat să fiu cât mai concentrat pentru că știam că trebuie să nu luăm gol ca să câștigăm”.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu a fost fair-play și l-a lăudat pe rivalul său din poarta lui CFR Cluj„Îl felicit și pe Scuffet pentru că a scos câteva mingi foarte grele. E bucurie mare în vestiar.

Candidați la titlu am fost în fiecare an, depinde doar de noi. Sperăm să menținem această linie bună și să luptăm până la final pentru campionat”, a concluzionat jucătorul.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru nu uită de distanța uriașă de puncte recuperată față de CFR Cluj: „Acum 15 etape eram la 20 de puncte”

Mijlocașul FCSB-ului și-a adus aminte de modul uluitor în care echipa sa a pierdut cu Farul Constanța, deși în minutul 90 conduceau cu 2-1: „Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm”.

Darius Olaru consideră că FCSB putea să înscrie mult mai repede: „Cred că în prima repriză am avut niște situații bune de a marca. Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final”.

ADVERTISEMENT

Olaru le readuce aminte tuturor distanța uriașă de puncte recuperată față de CFR Cluj: „O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT