Fotbal intern

Jucătorii FCSB, “mitraliaţi” de Reghecampf: “Nu-i mai cocoloşiţi”

23.12.2018 | 21:45
Jucatorii FCSB mitraliati de Reghecampf Nui mai cocolositi
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB au fost “mitraliaţi” de Laurenţiu Reghecampf după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia de la echipă. Fostul antrenor al vicecampioanei României a vorbit despre situaţia de la formaţia patronată de Gigi Becali şi i-a criticat pe fotbalişti pentru că nu dau dovadă de mai multă responsabilitate.

“Se dă vina pe antrenor, se dă vina pe patron, dar cred că şi ei ar trebui să aibă mai multă responsabilitate, la urma urmei vin de la o echipă care a câştigat campionatul, nu mai sunt tineri, sunt calificaţi la Euro U21 şi joacă la Steaua Bucureşti. Responsabilitatea este foarte mare. Trebuie să-şi asume asta şi să încerce să joace cât mai bine. Indiferent că au 18-19 ani, ei reprezintă elita fotbalului românesc şi trebuie să-i tratăm ca atare”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB, criticaţi de Laurenţiu Reghecampf: “Nu au venit aici să-şi facă junioratul”

Jucătorii FCSB au fost criticaţi de Laurenţiu Reghecampf, acesta făcând referire în mod special la fotbaliştii aduşi de la Viitorul în ultimii ani. “Reghe” le-a transmis acestora că trebuie să se maturizeze mai repede.

Jucătorii FCSB, "mitraliaţi" de Laurenţiu Reghecampf. Ce mesaj le-a transmis
Jucătorii FCSB, “mitraliaţi” de Laurenţiu Reghecampf. Ce mesaj le-a transmis

“Vorbim despre nişte tineri care, acum un an de zile, au câştigat campionatul, sunt campioni. Nu vorbim despre nişte jucători care au venit la Steaua şi-şi fac junioratul, ci despre nişte jucători care sunt calificaţi cu naţionala U21. Pentru mine, ei nu mai sunt tineri. Ei reprezintă spuma fotbalului românesc, trebuie trataţi ca atare. Mi se pare că îi cocoloşiţi puţin, ei ar trebui să se maturizeze mult mai repede şi să fie responsabili. Îmbracă tricoul Stelei şi trebuie să fie campioni”, a mai precizat Laurenţiu Reghecampf. După FCSB – CFR Cluj 0-2, Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică, iar antrenorul de 38 de ani s-a conformat. În timpul meciului de pe Areana Naţională, spectatorii au avut acelaşi mesaj pentru fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT