Fotbal intern

Jucătorii FCSB-ului, desființați după eliminarea din Europa League. “Ce să faci cu Lampard și McDonald? Au fost penibili”

30.08.2019 | 13:02
Jucatorii FCSBului desfiintati dupa eliminarea din Europa League Ce sa faci cu Lampard si McDonald Au fost penibili

Adrian Porumboiu, fostul finanțator al formației FC Vaslui, i-a desființat pe jucătorii FCSB-ului după eliminarea din play-off-ul Europa League. Meciul tur de la Giurgiu s-a terminat la egalitate, scor 0-0, dar portughezii de la Vitoria Guimaraes s-au impus pe teren propriu cu scorul de 1-0 și s-au calificat în grupele EL. Evoluția slabă a roș-albaștrilor l-a făcut pe Adrian Porumboiu să răbufnească.

Jucătorii FCSB-ului, desființați după eliminarea din Europa League

“Nu sunt prieten cu Becali, vorbesc la modul cel mai obiectiv posibil. Vina este a componenților echipei. Aceștia și-au arătat adevărata lor valoare. Nu valorează sute de milioane… Cu Lampard, McDonald… Luați salariile din Polonia, Ungaria, Cehia și o să vedeți că jucătorii sunt bine plătiți. E ușor să critici. Au fost penibili în cele mai multe ipostaze. Unii sunt jucători de fotbal, nu fotbaliști. E o diferență între jucători de fotbal și fotbaliști. Nu am mai văzut o echipă de fotbal care să evolueze așa.

Eu îl admir pe Pintilii, dar când te prezinți așa… El este printre puținii fotbaliști pe care îi are FCSB. Mbappe (n.r. Florinel Coman) m-a dezamăgit. Eu l-am întâlnit la Monaco pe adevăratul Mbappe. Intra în minutul 70 și mânca pământul. Așa a ajuns unde a ajuns. Nu pasa de două ori în stânga și de două ori în dreapta. E bun de jocuri de astea de cartier”, a spus Adrian Porumboiu, conform prosport.ro.

Florinel Coman în meciul FCSB - Vitoria Guimaraes, scor 0-0, în manșa tur din play-off-ul Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu
Florinel Coman în meciul FCSB – Vitoria Guimaraes, scor 0-0, în manșa tur din play-off-ul Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu

“FCSB a adus trei antrenori care nu sunt antrenori!”

Nici antrenorii care au trecut pe la FCSB în ultima perioadă nu au scăpat de furia lui Adrian Porumbiu. “Schimbările astea de antrenori… Nu poţi să numeşti un antrenor la echipă şi să-i dai 5.000 de euro, în timp ce jucătorii au 25.000 de euro. Nu se poate! Mie antrenorii mi-au spus că nu pot câştiga mai puţin decât jucătorii. Sunt multe lucruri care se întâmplă acolo. Nu poţi să te prezinţi la un joc de Europa League în aşa hal.

FCSB a adus trei antrenori care nu sunt antrenori. Nu vreau să-i jignesc, dar aici de vorba de Europa, de campionat. Trebuie să te baţi cu Dan Petrescu, Hagi, Piţurcă… Hai să fim serioşi! Dacă ajungi să-l cumperi pe Soiledis, O sole mio… Şi ai întâlnit echipe gen Milsami… Jucătorii au cele mai mari contracte din Liga 1! El (n.r Becali) se bagă, dar nu ştie despre ce vorbeşte. Jucătorii puteau să-i arate în ceasul al 12-lea că a greşit”, a spus Adrian Porumboiu pentru sursa citată mai sus.