Sport

Jucătorii FCSB-ului își toarnă cenușă în cap după egalul cu Sepsi: „Nu l-am meritat. Am arătat ca o echipă slabă”

17.05.2021 | 01:34
Jucatorii FCSBului isi toarna cenusa in cap dupa egalul cu Sepsi Nu lam meritat Am aratat ca o echipa slaba
ADVERTISEMENT

În ciuda remizei obținute in extremis în deplasare, 2-2, contra lui Sepsi, FCSB mai păstrează șanse minime în lupta pentru titlul de campioană. Vizibil afectat de jocul prestat, Darius Olaru a avut un discurs cât se poate de sincer imediat după meci.

Egalul pe care l-am făcut nu l-am meritat, jocul nostru nu a arătat deloc bine. Am arătat ca o echipă slabă din toate punctele de vedere”, a recunoscut tânărul mijlocaș la flash-interviu, păstrând, totuși, o doză de optimism în privința finalului de sezon.

ADVERTISEMENT

Asta deși CFR Cluj a plecat cu toate cele trei puncte de la Craiova – scor 1-3 – și s-a instalat confortabil în fotoliul de lider. Practic, un succes la Botoșani ar spulbera orice speranță a roș-albaștrilor. Duelul este programat marți, 18 mai, la 20:30.

Roș-albaștrii și-au pus cenușă-n cap după remiza cu Sepsi

Cred că nu am făcut un meci bun în această seară. Şi egalul pe care l-am făcut nu l-am meritat, jocul nostru nu a arătat deloc bine. Am arătat ca o echipă slabă din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai stăm la mâna noastră, stăm la mâna Botoşaniului. Sperăm să îi încurce…. vedem ce va fi. Spun eu că campionatul nu s-a jucat în această seară. Am pierdut puncte destul de uşor, am pierdut puncte multe şi în sezonul regulat…

Asta e, dar nu cred că am pierdut aici campionatul. Ne pare rău că nu am reuşit să ducem lupta măcar până în ultima… să sperăm că Botoşaniul ne va ajuta şi vom rămâne la mâna noastră dacă ne câştigăm meciul cu Craiova”, a declarat Darius Olaru după meciul de la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Straton: „O să fiu fan Botoşani. Sper să facă un meci bun și lucrurile să fie corecte”

În ceea ce-l privește pe, Cătălin Straton, titularizat între buturi după gafele comise de Andrei Vlad, acesta s-a declarat optimist în privința șanselor ca FC Botoșani să oprească liderul CFR Cluj din drumul spre al patrulea titlu consecutiv.

Acum la sfârşit de campionat, lucrurile nu ştiu dacă mai sunt pe meritate sau nemeritate. Noi suntem aproape de a mai rata un an. Dar eu mai sper. Mai sunt două etape şi să sperăm că poate va fi bine.

ADVERTISEMENT

Nu am câştigat niciodată un campionat, îmi doresc din tot sufletul să îl câştig şi sper ca, printr-o minune, să mă ajute Dumnezeu să fiu şi eu campion. La următorul meci o să fiu fan Botoşani. Vreau, nu vreau, sper să facă un meci bun şi lucrurile să fie corecte”, a explicat goalkeeper-ul de 31 de ani.

Gigi Becali i-a pus la zid pe jucători: „Nu sunt de competiția asta”

În schimb, Gigi Becali a lăsat de înțeles că și-a luat gândul de la titlu – dat fiind succesul categoric al CFR-ului la Craiova – și nu s-a sfiit să-și critice în termen extrem de duri jucătorii, în frunte cu vedetele Moruțan, Tănase și Olaru, pentru prestația din această seară.

Numai o minune ar face să mai sperăm la titlu. Dacă stăm să ne gândim, anul trecut sau acum doi ani, noi trebuia să scoatem doar un egal la Iași și ne-au bătut în 10 oameni. Ei (n.r. CFR Cluj) trebuie să câștige, dar nu e exclus ca Botoșaniul să scoată un egal. Dar tot o minune ar fi, eu nu o văd pe CFR să piardă. Minunea asta trebuie să fie de două ori.

Noi, pe Craiova o putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, n-avem cum să-i batem. Sunt jucători tineri care nu sunt de competiția asta, adică Radunovic, Olaru, Moruțan, Tănase, toată echipa… niciunul nu pot să spun. Crețu, care a mai jucat, a greșit la gol, am luat gol din cauza lui. Olaru, toate pasele, toate mingile numai la adversar. Moruțan, la fel. Emoția!

Tănase nici n-a avut cu cine juca, până la urmă. Nici chiar Tavi Popescu n-a avut emoții, dar n-avea cu cine juca. Tănase și Tavi Popescu n-aveau cu cine. Noi am jucat… ce să zic? N-am văzut așa ceva!”, a declarat patronul roș-albaștrilor la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,77 este cota pentru “Sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT