ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Fanii au venit în cantonamentul FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! Mihai Stoica a cântat alături de galerie: “Ce ruşine să fii câine…” Imagini demenţiale. VIDEO EXCLUSIV

Autor: Andrei Șchiopu | 15.02.2020 | 23:19
Fanii au venit în cantonamentul FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! Mihai Stoica a cântat alături de galerie:
Jucătorii FCSB-ului, mai motivați ca niciodată! Peluza Nord a venit în cantonamentul roş-albaştrilor. Fanii au cântat alături de jucători. VIDEO EXCLUSIV

Jucătorii FCSB-ului au avut parte de o surpriză la ultimul antrenament înaintea derby-ului cu Dinamo și sunt mai motivați ca niciodată să câștige confruntarea. Facţiunea “Skins Berceni” şi Peluza Roş-Albastră i-au vizitat pe elevii lui Bogdan Vintilă și au creat o atmosferă incendiară la baza de la Berceni. Mihai Stoica a cântat alături de galerie împotriva lui Dinamo, imaginile fiind demenţiale (la minutul 8:50). 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Fanii FCSB din Peluza Nord au mers în cantonamentul echipei din Berceni pentru a-i încuraja pe jucători înainte de marele derby cu Dinamo >>> https://fntk.ro/hjtnc

Posted by Fanatik.ro on Saturday, February 15, 2020O facţiune din Peluza Nord şi Peluza Roş-Albastră, prezente în cantonamentul FCSB-ului

Una dintre facţiunile din Peluza Nord, “Skins Berceni”,  şi Peluza Roş-Albastră au fost prezente la ultimul antrenament al FCSB-ului, iar galeria în frunte cu Gheorghe Mustață le-a transmis elevilor lui Bogdan Vintilă un mesaj clar, victoria din derby-ul cu Dinamo, iar jucătorii vicecampioanei României au înțeles mesajul:

“Dacă pierdem mâine, ne-am nenorocit. Vreau să vă dați viața pe teren! Noi facem eforturi, muncim din greu. Anul ăsta luăm campionatul. Dacă noi facem eforturi ca să fie bine, atunci vrem să-i batem pe ăștia.

ADVERTISEMENT

Nu mai vrem nimic altceva, e tot ce ne interesează! Dacă-i batem, luăm campionatul! Vom merge cu voi în toate deplasările! Vor veni mulți oameni la meci. Dați-ne bucurie!”, au fost cuvintele lui Gheorghe Mustaţă.

Galeria a cântat împreună cu jucătorii, exact cum se întâmpla pe vremuri înaintea meciurilor cu mare încărcătură. Fotbaliștii lui Bogdan Vintilă au fost părut încântați de apariția galeriei la antrenament și pot fi siguri că vor avea parte de aceeași atmosferă și în partida de duminică seară (16 februarie, ora 20:00).

Fanii FCSB-ului au epuizat biletele la primele două inele, iar sâmbătă dimineaţa s-au pus în vânzare tichetele la inelul III, cu preţul de 10 lei.

ADVERTISEMENT

„Vom umple tribuna la meciul cu Dinamo”

Gheorghe Mustață a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că la meciul cu Dinamo se va umple peluza: „Dacă jucăm pe Național Arena, cu siguranță vom umple tribuna la meciul cu Dinamo. Vom merge și vom susține echipa pentru că anul ăsta vreau să luăm campionatul”.

Liderul galeriei pare că și-a respectat promisiunea, iar partida dintre Dinamo și FCSB se anunță a fi una dintre cele mai spectaculoase, din punct de vedere al fanilor cel puțin, din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a fost ultima dată prezentă la un derby în urmă cu cinci ani și trei luni, atunci când FCSB, antrenată la acea vreme de Costel Gâlcă, reușea să se impună pe „National Arena” cu 3-0, după golurile lui Szukala 45+3, Papp 79 și Keșeru 81.

  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat, cu 43 de puncte
  • 9 este locul pe care Dinamo îl ocupă în campionat, cu 31 de puncte 
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!