Fotbal intern

Jucătorii FCSB nu lipsesc de la Referendumul pentru Familie! Unde votează elevii lui Nicolae Dică

06.10.2018 | 14:27
Jucatorii FCSB nu lipsesc de la Referendumul pentru Familie Unde voteaza elevii lui Nicolae Dica
ADVERTISEMENT

Fotbalul nu scapă nici el de cele mai fierbinți subiecte din societate. Astfel, jucătorii FCSB-ului nu lipsesc de la Referendumul pentru Familie care are loc în acest weekend, în vederea modificării Constituției României pentru definirea familiei. Elevii lui Nicolae Dică merg să voteze de la ora 18.00, la Școala Generală numărul 102 din București, acolo unde au fost trimişi de latifundiarul din Pipera.

Patronul roș albaștrilor este mai mult decât implicat în Referendum. Gigi Becali a anunțat în urmă cu doar câteva zile că va merge să voteze indiferent de ce se întâmplă în ţară, în acest weekend.

ADVERTISEMENT
Jucătorii FCSB-ului nu lipsesc de la Referendumul pentru Familie! Bucurie stelista cu Raul Rusescu,Hristo Zlatinski si Junior Morais in meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia si FCSB, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
FCSB este pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano cu 21 de puncte acumulate după zece etape

Jucătorii FCSB-ului nu lipsesc de la Referendumul pentru Familie!

Gigi Becali s-a declarat un susținător al referendumului care se desfăşoară în acest weekend şi s-a asigurat în acest fel că la vot vor merge şi jucătorii săi. Elevii lui Nicolae Dică sunt în cantonament şi pregătesc partida de la Voluntari, pe care o vor disputa împotriva celor de la Concordia Chiajna. FCSB este prima în clasament cu 21 de puncte acumulate după zece etapte scurse din sezonul regulat.

“Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele. Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familie e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor, ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual». Trebuie să salvăm țara, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Referendumul se organizează după ce Coaliţia pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei privind definiţia familiei. Guvernul a decis ca acesta să aibă loc în două zile, 6-7 octombrie.

21 de puncte au elevii lui Nicolae Dică în clasament