Fotbal intern

Jucătorii FCSB-ului, primele reacţii după înfrângerea cu CFR Cluj! Tănase acuză autorităţile: “Sunt prost informaţi, e urât fără suporteri”

14.06.2020 | 22:28
Jucatorii FCSBului primele reactii dupa infrangerea cu CFR Cluj Tanase acuza autoritatile Sunt prost informati e urat fara suporteri
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a vorbit la finalul meciului dintre CFR Cluj și FCSB, 1-0, și consideră că titlul este jucat în proporții de 90%.

Totodată, căpitanul FCSB-ului acuză și autoritățile, neînțelegând motivul pentru care fanii nu au voie să vină pe stadion.

ADVERTISEMENT

Totodată, mijlocașul consideră că singurul fotbalist al CFR-ului care a făcut ca toate cele trei puncte să meargă în „Gruia” a fost Giedrius Arlauskis, portarul lituanian al clujenilor.

FlorinTănase acuză autoritățile

Florin Tănase a acuzat autoritățile pentru că nu lasă suporterii să vină pe stadion și nu înțelege de ce sunt atât de multe restricții în fotbalul românesc: „Ne așteptam să luăm punct sau puncte aici, nu ne așteptam să pierdem. Consider că am făcut un meci foarte bun, dar norocul nu poate fi antrenat.

ADVERTISEMENT

După mine, în seara asta, doar Arlauskis i-a făcut pe cei de la CFR să câștige, ca deobicei în ultimii ani, când CFR a luat titlul.

Azi dacă aveam și puțin noroc nu trebuia să pierdem. Ei sunt campioni 90%, numai o minune poate face ca ei să nu mai câștige titlul”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu motivele domnului Duckadam, dar poate o să revină asupra deciziei, pentru că este o legendă a clubului. 

E altceva cu fani în tribune, e urât fără suporteri. Nu știu de ce nu îi lasă pe stadion, cred că de la noi a plecat virusul, dânșii sunt prost informați”, a mai spus Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Dariu Olaru încă speră la titlu

Darius Olaru consideră că FCSB mai are șanse la titlu și speră într-o minune pentru ca CFR Cluj să nu câștige un nou campionat: „A fost un meci foarte greu, am venit pregătiți.

Nu meritam să pierdem meciul, pentru că am avut mai multe ocazii și pentru că am dominat meciul. Ei s-au distanțat la șapte puncte și noi continuăm lupta de la distanță, vom lupta până la sfârșit.

Nu știu dacă pandemia a cauzat rezultatul acestui meci, nu știu cum ar fi fost dacă nu s-ar fi întrerupt campionatul. Acum a devenit obiectivul principal să luăm cupa, dar nu ne vom da la o parte nici de la campionat”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,72 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT