Fotbal intern

Jucătorii de la FCSB au primit rezultatele testelor pentru COVID-19! Când se va juca Astra – FCSB. Exclusiv

18.08.2020 | 18:44
Jucatorii de la FCSB au primit rezultatele testelor pentru COVID19 Cand se va juca Astra  FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii celor de la FCSB sunt în acest moment în izolare. Elevii lui Toni Petrea se pregătesc în casă, individual, pentru începutul sezonului după ce patru jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19 în cursul zilei de joi.


UPDATE, 18 august, ora 18:44. Testele tuturor celor de la FCSB efectuate în această dimineață au fost negative. Echipa lui Toni Petrea se va întoarce la antrenamente și va juca prima etapă contra Astrei, la Giurgiu, probabil sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 18 august, ora 13:17 / Aşa cum FANATIK a anunţat încă din 16 august, jucătorii FCSB au fost testaţi din nou marţi pentru COVID-19, după apariţia a patru cazuri în lotul lui Toni Petrea. Aceştia vor primi rezultatele în cursul după-amiezii, iar dacă situaţia va fi una favorabilă, formaţia roş-albastră va juca meciul cu Astra Giurgiu din prima etapă a noului sezon.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 16 august, ora 15:40

Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion sunt infectați cu COVID-19 și au fost izolați de restul echipei. După aceste cazuri, antrenamentele au fost sistate și tot lotul a intrat în izolare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, următoarea serie de teste va avea loc marți și dacă situația evoluează favorabil și nu vor mai exista cazuri pozitive la echipă, FCSB ar putea evolua încă din prima etapă, împotriva Astrei Giurgiu.

Jucătorii FCSB vor avea un nou test COVID-19 marți! Când ar putea juca primul meci

Meciul cu Astra trebuia să se dispute joi și să deschidă noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, însă a fost reprogramat pentru sâmbătă, la ora 21:00. FCSB va evolua în primul tur preliminar din Europa League joi, 27 august, cu FC Shirak.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Raed Arafat a tras un semnal de alarmă și a spus că, din cauza cazurilor COVID-19, FCSB ar putea să nu poată disputa meciul de pe teren propriu cu azerii:

“Dacă testul făcut de jucător e în ziua jocului, peste 13 zile, sau cu o zi înainte, şansa ca a doua zi după meci acel jucător să fie pozitiv e mai mică. Nu ştiu să existe excepţii legate de carantinare. Depinde de DSP…”, a spus Arafat.

ADVERTISEMENT

„Să facă Arafat ce vrea! Ne luăm după Arafat? Ajungem la balamuc!”

În acest moment, jucătorii sunt izolați și se pregătesc de acasă pentru startul sezonului. Situația ar putea reveni la normal marți, dacă testele efectuate vor fi negative. Tot atunci, echipa ar putea să se întoarcă la pregătirea normală, la baza din Berceni.

Gigi Becali nu este de acord cu regulile de carantinare și nici nu se gândește ca echipa sa să rateze vreun meci: „Să facă Arafat ce vrea! Ne luăm după Arafat? Ajungem la balamuc! Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi, oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucăm meciuri. Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara!“, a fost mesajul lui Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 4,50 este cota pentru „2 şi ambele marchează“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT