Fotbal intern

Jucătorii FCSB vor intra în cantonament în Săptămâna Mare! Gigi Becali, implicare totală: “Eu fac planul, nu Vintilă”

06.04.2020 | 12:03
Jucatorii FCSB vor intra in cantonament in Saptamana Mare Gigi Becali implicare totala Eu fac planul nu Vintila
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că jucătorii FCSB-ului vor intra în cantonament în Săptămâna Mare, după ce vor face testele de coronavirus și vor primi liber câteva zile doar de Paște.

Jucătorii FCSB-ului vor intra în cantonament în Săptămâna Mare

Gigi Becali a mărturisit că nu Bogdan Vintilă va face programul, ci el, și a anunțat că jucătorii FCSB-ului vor intra în cantonament la baza din Berceni în Săptămâna Mare, după ce vor efectua testele de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Nu face Vintilă planul, eu îl fac. De săptămâna viitoare intră toată lumea în cantonament, cu tot staff-ul. În seara de Paște cred că tot poporul român va merge la Biserică să ia lumină.

Tănase și cu Crețu merg la bază, unde au sală de forță și se antrenează ca înainte”, a anunțat patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Am două oferte din Anglia pentru Man”

Gigi Becali a mărturisit că a primit două oferte din Anglia pentru Dennis Man și a precizat că nu are de gând să lase prețul de transfer al jucătorilor săi, gândindu-se că nu va mai exista fair-play financiar în viitor:

„La ora asta, eu nu vând marfa mea cu preț scăzut, așa că nu las la preț. Nu o să mai există fair-play financiar, iar noi o să avem mult de câștigat. Cel mai bine e să aștepți.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva îmi oferă 10.000.000 de euro pe Man îl dau. Am primit două oferte din Anglia pentru Man și am pus preț de început 15.000.000 de euro, în schimb la Coman am primit doar din America”.

„Aș vrea să se ducă Stanciu la CFR și să clacheze CFR-ul cu ei. Ei sunt prietenii mei și o să mă ajute pe mine”, a fost părerea patronului FCSB-ului despre declarațiile lui Nicușor Stanciu referitoare la faptul că i-ar plăcea să se întoarcă în România la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT