Fotbal intern

Jucătorii “grași” de la FCSB plătesc 100 de euro amendă pentru fiecare kilogram în plus! Gnohere, cel mai expus. EXCLUSIV

13.09.2019 | 14:14
Jucatorii grasi de la FCSB platesc 100 de euro amenda pentru fiecare kilogram in plus Gnohere cel mai expus EXCLUSIV
Jucătorii grași de la FCSB plătesc 100 de euro amendă pentru fiecare kilogram în plus! Gnohere, cel mai expus. EXCLUSIV

Gigi Becali a demarat operațiunea “cântarul” la FCSB. Fiecare jucător va fi cântărit și cei care au 2 kilograme suplimentare nu vor intra în lotul echipei pentru meciul viitor. FANATIK a aflat că amenda este de 100 de euro per kilogram, nu o sumă atât de mare având în vedere salariile pe care le încasează jucătorii. 

Jucătorii “grași” de la FCSB plătesc 100 de euro pentru fiecare kilogram în plus! Gnohere, bun de plată

Cel mai expus este atacantul francez Harlem Gnohere, care a fost acuzat de mulți că s-a îngrășat în această vară, mai ales că a ratat o bună parte din perioada de pregătire din cauza unei accidentări. Din informațiile FANATIK, situația lui Gnohere nu este una atât de rea, francezul având aproximativ 2 kilograme în plus și în cel mai scurt timp va ajunge la greutatea ideală.

Însă, Gnohere ar putea fi primul fotbalist care cotizează după “proba cântarului”, iar pentru cele două kilograme pe care le are în plus ar însemna să plătească o amendă de 200 de euro, însă având în vedere faptul că francezul are un salariu de 20.000 de euro pe lună, nu va fi nicio problemă din punct de vedere financiar. Gigi Becali a declarat că jucătorii vor fi cântăriți înainte de fiecare etapă.

Jucătorii grași de la FCSB plătesc 100 de euro amendă pentru fiecare kilogram în plus! Gnohere, cel mai expus. EXCLUSIV (1)
Jucătorii grași de la FCSB plătesc 100 de euro amendă pentru fiecare kilogram în plus! Gnohere, cel mai expus. EXCLUSIV (1) FOTO: Rivaldinho,Mihai Pintilii si Valentin Cretu in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti

“Cine are două kile în plus, nu mai joacă”

“Astăzi se face cântarul la club, cine are două kile în plus, nu mai joacă. N-avem ce să facem. Doar Gnohere are probleme, Pintilii e la limită, are vreo două kile peste. Tsoumou a semnat cu opțiune, așa va fi de acum încolo la FCSB. Se va reevalua situația și în iarnă și în vară. Nu pot să fac ca și cu Stan. Îl iau pe patru ani și nu a jucat un meci? Nu vreau să îl jignesc”, a spus Gigi Becali.

FCSB va juca duminică, de la ora 21:00, împotriva Universității Craiova pe “Ion Oblemenco”. Cu sau fără kilograme în plus, Harlem Gnohere s-a dovedit decisiv în ultimul meci jucat de echipa lui Bogdan Argeș Vintilă. Francezul a marcat golul victoriei cu Viitorul, scor 2-1.