Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii luați în vizor după România – Belarus 2-1. „Nu știu să joace sub presiune. Parcă sunt speriați de bombe”. Video exclusiv

„Oracolul de la Bălcești” i-a atacat pe unii „tricolori” după meciurile cu Andorra și Belarus. De cine e nemulțumit Dragomir
30.03.2023 | 08:45
Jucatorii luati in vizor dupa Romania  Belarus 21 Nu stiu sa joace sub presiune Parca sunt speriati de bombe Video exclusiv
ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA și a tras concluziile după primele două meciuri din campania de calificare la Campionatul European.

„Oracolul de la Bălcești” îl face praf pe Octavian Popescu: „Pierde 50% doar pentru că nu știe să joace sub presiune”

Fostul președinte al LPF știe care este marele minus al echipei naționale a României: „Pentru rezultat sunt de felicitat. Pentru joc… e directorul tehnic, domnul Stoichiță, acolo care trebuie să lucreze la partea tactică și psihică, pentru că în momentul în care au jucat sub presiune n-au mai putut să joace”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Dumitru Dragomir a avut un mesaj și pentru FRF: „S-au bramburit iar și a intervenit haosul. Asta este din lipsa de moral de competiție mare, pe care nu îl au toți fotbaliștii și se formează în timp. Și îi mai recomand domnului Stoichiță, care îmi este prieten, să se ducă la Burleanu să îl convingă ca toți copiii și juniorii până în 16 ani să facă cel puțin zece jocuri internaționale pe an. 

Au bazele sportive făcute de mine și de Mircea Sandu care stau goale tot anul, în loc să invite gratis de la albanezi până la englezi. Au unde să îi țină în cazare și să se ducă și ei afară. Pentru că de aici pleacă toată nenorocirea: nu avem contacte puternice internaționale”.

ADVERTISEMENT

Ce îi reproșează lui Edi Iordănescu: „La Pițurcă puteai să sufli sau să faci vreo glumă?!”

Mitică Dragomir știe de ce Tavi Popescu nu a reușit să iasă în evidență la echipa națională și îi transmite un mesaj selecționerului și celorlați „tricolori”: „Iar când vii și-l bagi pe Octavian Popescu într-un meci chiar și cu Belarus, el săracul pierde 50% datorită faptului că nu știe să joace sub presiune! 

Lupescu făcea trei pași în stânga, trei în dreapta, dădea pase numai cu latul și a jucat în echipa națională nu știu câte meciuri și titular în Germania. Pentru că era inteligent. La noi?! Băi, fratele meu! Parcă suntem speriați de bombă! 

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu am înțeles că le-a zis să fie mai detașați de meci. Păi din contră! La Pițurcă puteai să sufli sau să faci vreo glumă?! Ce e asta?! Glume faci după ce ieși de pe terenul de fotbal. Încruntat trebuie să fii pentru că nu a mers jocul”.

Dumitru Dragomir: „Echipa joacă într-un haos total!”

Nea Mitică nu îl învinuiește însă pe selecționer: „Ia să vezi ce râdea și el și toată lumea dacă era vreo 6-0! Asta este datorită faptului că echipa joacă într-un haos total! Nu e neapărat vina lui Edi Iordănescu la treaba asta.

ADVERTISEMENT

Nu are timp să pregătească echipa, dar pentru faptul că obiectivul lor a fost să câștige cele șase puncte trebuie felicitați. Bravo lor”, a mai spus fostul președinte al LPF, la FANATIK SUPERLIGA.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT