Fotbal international

Jucătorii lui Arsenal, petrecere cu droguri și alcool. Ozil și Aubameyang aproape au leșinat. Ce reacție a avut clubul. Video+foto

Autori: Claudiu Surmei, Silviu Ghering | 07.12.2018 | 13:27
Jucătorii lui Arsenal au dat o petrecere cu droguri și alcool

Jucătorii lui Arsenal au dat o petrecere la care s-a consumat droguri și alcool în luna august, cu doar câteva zile înainte de startul sezonului în Premier League. “Starurile tunarilor”, printre care Mesut Ozil, Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang și Matteo Guendouzi apar într-o filmare în timp ce inhalează “hippy crack” și aproape că leșină în timpul unei petreceri “stropite” cu șampanie și vodkă.


UPDATE, ora 13.25 / Arsenal a luat primele măsuri după ce jurnaliștii britanici au dezvăluit că au petrecut cu droguri și femei înainte de startul sezonului. Oficialii “tunarilor” i-au mustrat pe jucători și urmează să decidă dacă vor aplica sancțiuni. “S-a discutat cu jucătorii și li s-a reamintit ce responsabilități le revin ca reprezentanți ai acestui club”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Arsenal.


Materialul video a fost obținut de jurnaliștii britanici de la The Sun. Pe filmare se poate observa cum germanul Mesut Ozil trage drogul dintr-un balon, își dă ochii peste cap și rămâne semi-inconștient. Alexandre Lacazette inhalează și el gazul în timp ce se uită nedumerit în jurul său. Actualul golgheter din Premier League, Pierre-Emerick Aubameyang, dar și bosniacul Sead Kolasinac pasează balonul cu gaz și sunt cuprinși de amețeală pe măsură ce inhalează gazul.

Jucătorii lui Arsenal au dat o petrecere cu droguri și alcool

Cel mai șifonat a ieșit tânărul Matteo Guendouzi, care a leșinat pentru scurt timp pe canapea după ce a inhalat oxidul de azot care poate provoca probleme de coordonare, infarct și chiar moatea. În loc să îl întrebe dacă e bine, colegii lui Guendouzi s-au strâns în jurul lui și au început să râdă ținând în mână baloane și canistre de gaz. Scenele șocante s-au petrecut în luna august, în timpul unei petreceri cu șampanie, whisky și vodkă la care au participat zeci de jucători.

Shkodran Mustafi și Henrikh Mkhitaryan au fost și ei la petrecere, însă nu s-au alăturat colegilor amatori de senzații tari. 70 de fete au fost invitate special la eveniment pentru a le ține companie fotbaliștilor la clubul din Estul Londrei, iar nota de plată s-a ridicat la peste 30.000 de euro. Printre băuturile comandate s-au numărat sticle de vodkă de peste 2.000 de euro, whisky de aproape 3.000 de euro și șampanie de peste 2.000.

Matteo Guendouzi a leșinat după ce a inhalat oxid de azot
Matteo Guendouzi a leșinat după ce a inhalat oxid de azot. Foto: The Sun

“Tunarii” au tras hippy crack până au leșinat

“Au fost aduse cutii în care se aflau canistre cu hippy crack, iar jucătorii umflau baloanele și apoi inhalau. Nu păreau să fie foarte lucizi. Unii dintre ei au tras până au leșinat. Ozil s-a potolit la un moment dat. A luat o gură mare de gaz și a căzut pe canapea inconștient. Jucătorul cu părul creț (Guendouzi) a fost încurajat să li se alături și nu a ieșit deloc bine pentru el. Pur și simplu a leșinat după ce a inhalat gazul. A fost incredibil să văd starurile lui Arsenal, care ar trebui să fie exemple de urmat, folosind asemenea substanță. S-a consumat alcool, apoi unii dintre ei au plecat acasă cu fetele”, a declarat un martor prezent la eveniment.

Petrecerea la care s-a consumat hippy crack a avut loc în luna august
Petrecerea la care s-a consumat hippy crack a avut loc în luna august. Foto: The Sun

Arsenal a fost învinsă de Manchester City cu scorul de 2-0 în Premier League la scurt timp după petrecerea de pomină, apoi a pierdut și cu Chelsea, scor 2-3. Londonezii s-au mobilizat ulterior și au urcat până pe locul 5 în clasament.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!