Fotbal intern

Jucătorii lui CFR Cluj au intrat în grevă! FANATIK a anunțat de o săptămână că Neluțu Varga s-a împrumutat la cămătari!

15.02.2019 | 22:30
Jucatorii lui CFR Cluj au intrat in greva FANATIK a anuntat de o saptamana ca Nelutu Varga sa imprumutat la camatari
ADVERTISEMENT

Cu doar un punct luat în primele două etape din 2019, CFR Cluj se confruntă cu mari probleme atât  în plan sportiv, cât mai ales în plan administrativ.


UPDATE / “Vor intra dimineaţă în cantonament, aşa au decis de comun acord jucătorii cu conducerea”, a spus Stanciu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

ADVERTISEMENT

De altfel, problemele financiare pe care conducerea clubului le-a întâmpinat în acest sezon s-au transpus și în vestiar. Digi Sport anunță că jucătorii CFR-ului au intrat în grevă și i-au anunțat pe șefi că nu vor sta în cantonament pentru meciul cu Astra, programat sâmbătă. Motivul? Camora și compania sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit încă primele pentru rezultatele realizate în turul de campionat, încheiat cu șapte victorii și la o distanță apreciabilă de rivale.

Jucătorii lui CFR Cluj au intrat în grevă!

Astfel, aceștia vor veni direct la stadion sâmbătă dimineața, iar apoi vor rămâne la hotel până la ora 20:00, atunci când e programat să înceapă jocul cu Astra. FANATIK a aflat că Marian Copilu a plecat extrem de supărat de la stadion în momentul când a aflat că jucătorii fac grevă, mai ales că marți au fost achitate salariile restante.

ADVERTISEMENT

Pentru conducerea CFR-ului, achitarea salariilor a reprezentat un efort important, FANATIK dezvăluind în urmă cu o săptămână că Neluțu Varga s- a împrumutat la cămătari pentru a face această plată. Situația financiară precară dezvăluită de FANATIK îi îngrijorează pe experimentații jucători ai CFR-ului, care nu vor să se trezească fără drepturile financiare.

FCSB s-a apropiat la numai trei puncte, Craiova e şi ea aproape

După egalul cu Hermannstadt și înfrângerea de la Craiova, CFR mai are acum un avans de numai trei puncte față de FCSB şi 5 de Universitatea Craiova. Iar acum întâlnește Astra, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1 Betano, cu un parcurs excelent de la venirea lui Costel Enache.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat campionatul anul trecut, dar a ratat prezența în grupele cupelor europene, motiv pentru care nivelul încasărilor nu a fost unul grozav. În Liga Campionilor, ardelenii au fost scoși de Malmo, iar în Europa League au pierdut cu Dudelange.