Fotbal intern

Jucătorii lui CFR Cluj, entuziasmați după victoria la pas cu Astra: „Am rămas șocați când am văzut 4-1, 5-1”

06.05.2019 | 23:42
Jucătorii lui CFR Cluj, entuziasmați după victoria la pas cu Astra: „Am rămas șocați când am văzut 4-1, 5-1”
Cristi Manea s-a arătat mulțumit de victoria lui CFR Cluj cu Astra *foto: sportpictures.eu

CFR Cluj a reușit o victorie categorică pe terenul celor de la Astra Giurgiu. Elevii lui Dan Petrescu au învins în deplasare cu scorul de 5-1. Astfel, trupa din Gruia ajunge cu o victorie mai aproape de al doilea titlu consecutiv. Cu toate acestea, clujenii rămân concentrați pentru partida cu Craiova.

Jucătorii lui CFR Cluj, entuziasmați după victoria cu Astra Giurgiu

Ovidiu Hoban a reușit cel mai frumos gol al serii, cu un trasor de la aproape 30 de metri. Mijlocașul la închidere al lui CFR Cluj s-a arătat extrem de bucuros după golul reușit la Giurgiu: „Mă bucur foarte mult de gol, dar mai mult mă bucur pentru victoria din această seară că suntem aproape de titlu. Am fost accidentat, dar încet-încet încerc să revin, pentru că am stat foarte mult pe bară și am nevoie de meciuri în picioare. Nu vom fi mai relaxați. Din contră, vom intra foarte concentrați la meciul cu Craiova pentru că încă nu am câștigat nimic”.

Damjan Djokovic a reușit și el două goluri cu Astra: „Scorul arată 5-1, dar nu a fost ușor. În prima repriză cred că Astra a avut mai multă atitudine și mai multe șanse. După penalty am avut mai multe ocazii, am marcat și asta a fost diferența. După părerea mea anul trecut s-a creat o bază foarte bună, știm cum să ne apărăm, iar anul ăsta știm cum să atacăm. Cred că am arătat că merităm să fim pe primul loc. La începutul play-off-ului am zis că avem de jucat 10 finale și acum mai avem două. Vom trata meciul cu Craiova ca o finală. Dan Petrescu nu e niciodată relaxat și asta ne ține concentrați. De asta presiunea va fi și mai mare la următorul meci.”

Damjan Djokovic a marcat o dublă pentru CFR Cluj în meciul cu Astra *foto: sportpictures.eu
Damjan Djokovic a marcat o dublă pentru CFR Cluj în meciul cu Astra *foto: sportpictures.eu

Cristi Manea, după Astra – CFR Cluj 1-5

Fundașul dreapta al lui CFR Cluj și al naționalei României a fost și el extrem de mulțumit de victoria echipei sale: „Nu mă așteptam. Am rămas și eu șocat când am văzut că e 4-1, 5-1. Am avut și două bări. Ne-a intrat totul. Sunt foarte bucuros că am onoarea să am în echipă acești colegi că nu e ușor să bați 5-1 cu oricine ai juca. Este foarte important pentru mine că am revenit în România și am luat două titluri în două sezoane. Nici Dan Petrescu nu se aștepta la 5-1. Am studiat foarte mult Astra. Important este că vom juca la noi acasă cu trofeul pe masă și sper să fie la fel ca anul trecut, să luăm titlul. Mai avem o finală. Trebuie să o tratăm cum am tratat celelalte meciuri și să ridicăm trofeul”, a spus Manea, pentru Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri