Sport

Jucătorii lui CFR Cluj, pedepsiți de Dan Petrescu înaintea meciului cu FC Argeș din Cupa României Betano. Ce decizie dură a luat tehnicianul. Exclusiv

Dan Petrescu a dat milităria jos din pod la CFR Cluj înainte de meciurile cu FC Argeș și FCSB. Decizie de ultimă oră la campiona României.
05.04.2023 | 14:58
Jucatorii lui CFR Cluj pedepsiti de Dan Petrescu inaintea meciului cu FC Arges din Cupa Romaniei Betano Ce decizie dura a luat tehnicianul Exclusiv
Dan Petrescu a răbufnit la adresa arbitrajului înaintea meciului Sepsi - CFR Cluj din Cupa României Betano. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj au avut parte de o surpriză neplăcută înainte de o perioadă aglomerată, cu foarte multe meciuri importante, începând cu FC Argeș și FCSB.

Jucătorii lui CFR Cluj, taxați de Dan Petrescu după ultimele evoluții

FANATIK a aflat că Dan Petrescu a decis să îi bage pe jucătorii campioanei României în cantonament înainte de meciul cu FC Argeș din sferturle de finală Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Măsura luată de Petrescu trebuie privită în contextul în care CFR Cluj a ratat șansa să egaleze liderul Farul la puncte după egalul cu Universitatea Craiova, iar FCSB s-a apropiat la doar un punct.

Timp de aproape două luni, jucătorii lui CFR Cluj nu au mai fost băgați în cantonament înainte de partidele disputate pe teren propriu. Decizia intrase în vigoare tot la un meci cu FC Argeș, disputat pe 19 februarie. Dan Petrescu dorea astfel să-i lase pe jucători mai mult timp în preajma familiilor, mai ales că echipa campioana avea un program extrem de încărcat.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu menține decizia și pentru meciurile din campionat

Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu i-a anunțat deja pe jucătorii că decizia rămâne valabilă și pentru meciurile care urmează în campionat, primul fiind cel cu FCSB de duminică seara.

Jucătorii lui CFR Cluj s-au bucurat de „libertate” timp de cinci jocuri: FC Argeș, Lazio Roma, UTA Arad, Universitatea Cluj și Rapid, însă în cele din urmă antrenorul a schimbat repede foaia.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a intrat 5 ani fără excepție în cantonament înainte de meciurile de acasă

Tot site-ul nostru a anunțat că decizia luată în luna februarie de Dan Petrescu a fost o premieră pentru antrenorul român, care în cinci ani nu i-a lăsat niciodată liberi pe jucătorii lui CFR Cluj cu o seară înainte de meciurile de pe teren propriu.

Până la partida cu piteștenii din campionat, singura excepție a fost la partida din grupele Cupei României Betano cu CSC Dumbrăvița. Faptul că ardelenii au reușit să câștige cu 3-1 acel meci cu FC Argeș și CFR a reușit să oprească seria de trei înfrângeri consecutive, l-a făcut pe superstițiosul antrenor să scoată cantonamentul dinainte de meci. Același lucru s-a întâmplat până și la partida cu Lazio.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e însă fără victorie în primele două etape din play-off, 2-2 pe teren propriu cu Rapid și 1-1 pe „Oblemenco” împotriva Universității Craiova, după ce ardelenii au condus de trei ori.


  • 1,91 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT