Fotbal intern

Jucătorii lui CFR Cluj, pregătiţi de finala cu U Craiova: “Luni va fi care pe care. Campionatul trebuie să se câştige pe teren”

31.07.2020 | 23:48
Jucatorii lui CFR Cluj pregatiti de finala cu U Craiova Luni va fi care pe care Campionatul trebuie sa se castige pe teren
ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – CFR Cluj a avut loc vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 21:30 şi a reprezentat o restanţă din etapa a 8-a din cadrul play-off-ului Casei Pariurilor Liga 1.

Campioana României s-a impus cu 2-0, după două goluri înscrise spre finalul partidei de către Matteo Susic și Cătălin Itu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii CFR-ului s-au bucurat nespus de victorie și sunt plini de încredere înaintea partidei cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a campionatului, atunci când se va decide și campioana.

Jucătorii CFR-ului, bucuroși după victoria cu FCSB

Jucătorii CFR-ului au fost bucuroși după victoria cu FCSB, dar i-au felicitat pe mult mai tinerii lor adversari, FCSB jucând cu mulți tineri.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a vorbit despre partida cu FCSB, dar și despre finala cu U Craiova: „Am avut și prima repriză câteva ocazii, e bine că nu ne-am pierdut cumpătul. A fost un meci dificil, pentru că acești copii aleargă și au pus osul la treabă.

Am avut o săptămână cum nu cred că am avut în viața mea, ne gândeam la ce e mai rău pentru noi, pentru familiile noastre. 

ADVERTISEMENT

Meciul cu Craiova…așteptăm să jucăm finala, va fi care pe care, dar chiar așteptăm meciul.

Cine va fi mai bun va câștiga și ne vom strânge mâna. Meciurile trebuie câștigate pe teren, de-aia ești fotbalist, de-aia te antrenez, ca să simți bucuria și mai mare atunci când ridici trofeul”.

„Încercăm să ne refacem!”

Ovidiu Hoban a vorbit despre faptul că este pregătit să-și treacă în cont al 5-lea titlu din carieră: „E foarte greu să joci din trei în trei zile, încercăm să ne refacem pentru că mai avem un meci. Sunt importante cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Noi tratăm fiecare meci ca o finală. Ne dorim ca fiecare meci să se joace pe teren, dar să vedem ce va fi. Noi mergem acolo să câștigăm, pentru mine va fi al 5-lea și m-aș bucura să mi-l trec în palmares”.

Marius Bilașco a ținut să-i felicite pe jucătorii CFR-ului și visează la o victorie cu Craiova în ultimul meci al campionatului, ceea ce ar însemna un nou titlu de campioană: „Tot ceea ce se realizează acum vine din spiritul de luptă al băieților.

Meciul decisiv e la Craiova, noi mergem la victorie. Băieții au avut un meci dificil, pentru că e vorba de concentrare, ai în față jucători care sunt tineri, care nu au experiență și intervine și o anumită lejeritate, dar dacă marcam la ocaziile din prima repriză, lucrurile erau mai clare”.

„Vom vedea dacă Dan Petrescu va fi pe bancă la Craiova, dacă rezultatele testelor vor fi bune, e posibil să-l vede. Corect e ca meciurile să se joace pe teren, nu la comisii.

Nu știu când s-ar putea să se mai joace meciul Craiova – Astra, noi ne simțim nedreptățiți, pentru că noi am jucat absolut toate meciurile pe teren”, a mai spus Marius Bilașco.

Cătălin Itu a vorbit despre săptămâna grea pe care au avut-o jucătorii CFR-ului din cauza cazurilor de coronavirus de la echipă: „Suntem pregătiți de finala cu Craiova, a fost o săptămână foarte foarte agitată și eu cred că acesta a fost un motiv pentru care am obținut victoria pe final.

A fost o suferință fizică, pentru noi și pentru familiile noastre, după care am început să ne gândim dacă am intrat în contact cu cei infectați. Merităm să fim din nou campioni”.

ADVERTISEMENT
Tags: