Jucătorii lui CFR nu își explică serie slabă a echipei: “Din păcate e al doilea meci care îl pierdem acasă, suntem complexați”

Eduard Dimiean   
în CFR Cluj
22/11/2020, 23:08
Jucătorii lui CFR nu își explică serie slabă a echipei: “Din păcate e al doilea meci care îl pierdem acasă, suntem complexați”
Jucătorii lui CFR nu își explică serie slabă a echipei: "Din păcate e al doilea meci care îl pierdem acasă, suntem complexați" (sportpictures)

Jucătorii lui CFR Cluj nu își explică forma slabă pe care echipa o traversează, campioana ajungând la a doua înfrângere consecutivă acasă.

CFR a pierdut duminică seara, pe teren propriu, în fața celor de la UTA Arad cu scorul de 0-1.

Golul partidei a fost marcat de Ioan Hora, atacantul arădenilor, în minutul 75.

Jucătorii lui CFR nu își explică serie slabă a echipei: “Din păcate e al doilea meci care îl pierdem acasă”

“Din păcate e al doilea meci care îl pierdem acasă, suntem complexați. Nu știu ce se întâmplă, trebuie să ne facem autocritica să gașim problema. Suntem echipa campioană, suntem jucători valoroși, mulți jucători care știm ce ne cere Mister.

Am avut un ghinion teribil azi, mingea n-a vrut să intre, bravo lor pentru rezultatul de pe tabelă. Suntem supărați și noi și suporterii noștri, nu s-a mai întâmplat să pierdem două meciuri consecutive.

În seara asta vom reviziona meciul pentru că niciunul din noi nu poate dormi iar apoi ne vom gândi la meciul cu AS Roma”, a declarat Alexandru Păun, pentru Digisport, la finalul partidei cu UTA Arad.

Andrei Burcă: “Nu am bagat mingea în poartă, este vina noastră”

“Nu am băgat mingea în poartă, este vina noastră. Trebuie să fim mai disciplinați pe teren, trebuie să ne revenim. La faza golului s-au invitat unii pe alții în defensivă, cum știm să ne organizăm în Europa așa vine și adversarul la noi, pregătiți să își fructifice șansa.

Anul trecut am făcut meciuri bune, i-am studiat pe cei de la Roma cum am putut, o echipă de top în Italia, trebuie să fim concentrați pe teren altfel pierdem tot și campionat și Europa”, a declarat fundașul lui CFR Cluj, Andrei Burcă.

CFR Cluj ocupă poziția a 3-a în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte acumulate în 11 etape și un golaveraj poztiv +6.

Închide ×