Jucătorii lui City nu vor alt portar decît pe Joe Hart

Evoluţiile mai puţin bune din ultima vreme ale portarului Joe Hart, care este şi titularul postului la echipa naţională a Angliei, i-au scos din sărite pe fanii lui Manchester City, care şi-au...
05.10.2013 | 13:36
Jucatorii lui City nu vor alt portar decit pe Joe Hart

Evoluţiile mai puţin bune din ultima vreme ale portarului Joe Hart, care este şi titularul postului la echipa naţională a Angliei, i-au scos din sărite pe fanii lui Manchester City, care şi-au exprimat pe site-uri nemulţumirea pentru faptul că nu primeşte o şansă şi rezerva Costel Pantilimon. Şi antrenorul Manuele Pellegrini s-a arătat dezamăgit de forma titularului dintre buturile lui City şi pentru prima dată de la venirea sa a anunţat că se gîndeşte serios să-i acorde şi lui “Panti” o şansă.

Zabaleta, liderul vestiarului

Decizia lui Pellegrini a creat satisfacţie în rîndul suporterilor, care aşteaptă ca tehnicianul chilian să-şi ţină imediat promisiunea, chiar începînd cu meciul contra lui Everton. Însă surpriza vine din vestiar, acolo unde fundaşul argentinian Pablo Zabaleta, unul dintre veteranii din lotul “cetăţenilor” s-a erijat în liderul celor din corul avocaţilor lui Hart. “Joe este cel mai bun portar şi nu se poate dacă mai comite şi el o greşeală să fie scos dintre buturi. Cu el în spate ne simţim tot timpul în siguranţă. Sunt de cinci ani la echipă şi pot spune că toţi jucătorii îl respectă şi îl admiră pe Hart pentru calităţile sale. Este un lider pe teren, unde dirijează cu autoritate apărarea şi un lider în vestiar. Am respect şi pentru ceilalţi portari din lot, dar ca Hart nu este nici unul. Ar fi cea mai mare greşeală să fie scos Hart din poartă. Nici noi nu am mai avea siguranţă, indiferent că în locul lui ar fi Costel (NR – Pantilimon) sau alt portar. Şi ei au valoare, dar niciodată cum are Hart.