Jucătorii lui City, sarcastici după MĂCEL: “Putea fi 8 sau 9-0”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
17/08/2016, 13:33
Jucătorii lui City, sarcastici după MĂCEL: “Putea fi 8 sau 9-0”

Manchester City a învins cu 5-0 Steaua în prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor. “Cetăţenii” au făcut instrucţie pe Arena Naţională, într-un meci dominat de la cap la coadă.

Starul lui City, Kevin De Bruyne, a declarat că scorul putea fi mult mai mare: Ştiam la pauză că trebuie să mai înscriem de vreo două ori şi să nu primim gol, dar acum avantajul este foarte bun şi ar trebui să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor săptămîna viitoare.

Am jucat foarte bine. Ar fi putut fi 8 sau 9-0, însă şi rezultatul de 5-0 este un avantaj foarte bun. Aguero a ratat două penalty-uri, dar a înscris de trei ori. Se poate întîmpla să ratezi două penalty-uri, dar dacă marchezi de trei ori nimeni nu se va plînge”, a spus De Bruyne după meci.

Returul va avea loc miercuri, de la ora 21:45 pe Ettihad Stadium din Manchester.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×