Jucătorii lui Dică dau vina pe teren după umilinţa de la Sepsi-FCSB 4-2: “Trebuia să se amâne!”

Alex Bradescu   
in FCSB
05/12/2018, 22:24
Jucătorii lui Dică dau vina pe teren după umilinţa de la Sepsi-FCSB 4-2: “Trebuia să se amâne!”
Fotbalistii stelisti Florinel Comn si Florin Tanase suparati dupa un nou gol primit in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, miercuri 5 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
FCSB a pierdut cu Sepsi, scor 2-4, şi au rămas la cinci puncte în urma celor de la CFR Cluj. După meci, fotbaliştii lui Dică au vorbit despre faptul că meciul ar fi trebuit să se amâne din cauza terenul îngheţat, însă recunosc că au jucat slab şi că înfrângerea este pe deplin meritată.
Florinel Coman a fost primul care a vorbit despre evoluţia slabă a echipei sale şi spune că au întâlnit un adversar aflat în formă excelentă.

Jucătoriii lui Dică dau vina pe teren după Sepsi-FCSB. Ce spune Florinel Coman

“Un meci foarte greu, am jucat cu o echipă foarte bună cu un parcurs bun. Din păcate am pierdut, n-avem nicio scuză, nu ne-am ridicat la așteptări și am pierdut. Ambele echipe am jucat pe același teren, dar un teren foarte greu. Am avut și doi accidentați, părerea mea că ar fi trebuit să se amâne meciul ăsta. Nu m-am certat cu nimeni pe teren, vorbiţi de lovitura liberă la care a dat gol Rusescu? Am spus să bat eu și a zis că o simte că va da gol și a bătut el. Eu am reușit să înscriu în seara asta, dar sunt supărat că n-am reușit să ajut echipa”, a spus Coman.
“Mbappe” a vorbit şi despre următorul meci, cel împotriva fostei sale echipe, Viitorul lui Gheorghe Hagi. “Ştiu că urmează meciul cu Viitorul, e special pentru mine, Hagi m-a debutat în prima ligă, îi mulțumesc foarte mult, are toate meritele. Noi trebuie să pregătim meciul în așa fel încât să câștigăm, nu contează cum o facem , trebuie să câștigăm”, a spus Coman.

 

Închide ×