Fotbal intern

Alertă pentru dinamovişti: “Bateţi Astra sau nu mai ieşiţi din casă!”

Oamenii lui Vasile Miriuţă sunt somaţi să nu mai iasă din case dacă nu bat în Astra - Dinamo! Declaraţiile-şoc!
21.02.2018 | 09:15
Alertă pentru dinamovişti:
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo sunt somaţi să câştige la Giurgiu şi să ducă echipa în play-off! O spune nu un lider al galeriei, ci Cornel Ţălnar, fost antrenor al lui Dinamo şi glorie a clubului din Ştefan cel Mare. Acesta afirmă că va ieşi o adevărată revoluţie dacă se va întâmpla ruşinea ca Dinamo să joace în play-out. 

“Dacă nu batem la Giurgiu ne ducem…murim cu toţii! Se alege praful de viitorul clubului! Jucătorilor le transmit atât: ori bateţi, ori vă duceţi unde ştiţi! Să nu mai ieşiţi din case! Dacă ajungem în play-out suntem ruşinea ruşinilor! O să iasă revoluţie!”, a fost declaraţia lui Cornel Ţălnar pentru Gazeta Sporturilor. 

ADVERTISEMENT

“Dinamo are apărare de Bălănel şi Miaunel!”

Ţălnar, fost jucător exponenţial al roş-albilor în perioada 1977-1985 şi antrenor în patru rânduri al echipei din Ştefan cel Mare pune la zid apărarea dinamovistă şi pe Vasile Miriuţă pentru gafele de la meciul cu FCSB, unde “câinii” au pierdut victoria la ultima fază. 

“E cea mai slabă apărare pe care am văzut-o eu la Dinamo în ultimele decenii. Nu se poate să faci erorile care s-au făcut la meciul cu Steaua. Defensiva noastră e din filmul “Bălănel şi Miaunel. Schimbările au fost total aiurea, i-am prins pe Steaua vai de capul lor şi am terminat bocind”, a spus Cornel Ţălnar.  

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri