ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo așteaptă banii: “Vrem să vină cineva! Să se lămurească situația”. Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 26.10.2020 | 17:48
Jucătorii lui Dinamo așteaptă banii:
Jucătorii lui Dinamo așteaptă banii: "Vrem să vină cineva! Să se lămurească situația". Sursa: sportpictures.ro

La Dinamo apele sunt foarte tulburi. Echipa a ajuns la patru înfrângeri la rând în Casa Pariurilor Liga 1, iar acționarii spanioli nu și-au ținut promisiunile în ceea ce privește plata datoriilor. 

ADVERTISEMENT

Astfel, întregul proiect se clatină din temelii, mai ales că și suporterii acționari din DDB au tras un semnal de alarmă privind comunicarea deficitară cu noul patronat al echipei. Mai mult, Pablo Cortacero promis în repetate rânduri că va achita datoriile urgente ale clubului, însă banii întârzie să apară.

Salariile jucătorilor de la Dinamo sunt un alt subiect fierbinte. Restanțele salariale ale fotbaliștilor sunt întârziate de trei luni și în ciuda promisiunilor patronilor de săptămânile trecute, lefurile au rămas neplătite și acum.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo așteaptă banii: “Vrem să vină cineva!”

Între timp însă, au fost aduși jucători cu salarii de zeci de mii de euro, printre care și Aleix Garcia, cel mai bine plătit om din Casa Pariurilor Liga 1 cu 35.000 de euro lunar, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Însă, în contrast cu aceste mutări sunt salariile de 3-4-5000 de euro, neplătite deja de câteva luni.

Însă, răbdarea jucătorilor lui Dinamo este greu pusă la încercare de finanțatorii spanioli, mai ales că, din informațiile FANATIK, tot ce au auzit până acum sunt doar promisiuni că se va rezolva și problema salariilor:

ADVERTISEMENT

“Așteptăm să vină cineva! Să se lămurească situația. Avem doar promisiuni și ceea ce citim în presă. Noi încă sperăm că se vor plăti salariile restante cât mai rapid”, a spus unul dintre jucători pentru FANATIK.

”Minciuna ne provoacă mai multă suferință decât rezultatele proaste din ultimele etape”

Și suporterii lui Dinamo au avut un mesaj dur la adresa noii conduceri prin care le reproșează lipsa de implicare și faptul că nu și-au respectat promisiunile pe care le-au făcut în momentul în care au preluat clubul:

ADVERTISEMENT

”Minciuna ne provoacă mai multă suferință decât rezultatele proaste din ultimele etape. Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaștem, care fac parte dintr-un fond de investiții care nu este fond de investiții. Avem niște investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000€ care nu au ajuns niciodată”

De cealaltă parte, Dorin Șerdean, președintele CA de la Dinamo a mai făcut un apel la răbdare: “Noi, toți dinamoviști, ar trebui să ne gândim la acest lucru. Să avem înțelegere și răbdare, nu e așa de ușor cum cred unii. Dinamo a fost de vânzare vreo doi ani de zile, a fost în diverse posibilități, încercări de a se cumpăra. Datoriile erau foarte mari, situația clubului în sine a fost foarte grea. E normal, mai sunt încă probleme”, a explicat Dorin Șerdean la Digisport.

ADVERTISEMENT
  • 5 înfrângeri are Dinamo în acest sezon
  • 3 luni de restanță există la salariile de la Dinamo

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!