Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării: “Nici nu îl știm la față pe Cortacero! Cum să îl credem?”

24.01.2021 | 22:27
Jucatorii lui Dinamo au ajuns la capatul rabdarii Nici nu il stim la fata pe Cortacero Cum sa il credem
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost umilită cu 0-4 de FC Botoșani în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. La echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare domnește haosul și declarațiile jucătorilor după meci spun totul. 

Fotbaliștii nu mai cred nicio promisiune a lui Pablo Cortacero, care a promis în interviul acordat pentru FANATIK că a virat 5 milioane de euro, iar banii trebuie să ajungă în club în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Alexandru Răuță a declarat imediat după meci că nici nu îl știe la față pe Pablo Cortacero și singurii care i-au mai ajutat pe jucători sunt suporterii din programul DDB. El speră că din banii din drepturile tv vor primi câteva salarii:

Jucătorii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării: “Nici nu îl știm la față pe Cortacero!”

“Ce să mai spunem? 4-0 este rușinos pentru noi. Trebuie să lăsăm capul jos, toți suntem de vină. Să ne trezim și să câștigăm meciul viitor. Este greu dacă iei gol în minutul 1. În prima repriză am avut 3-4 ocazii mari, dar la fiecare atac al lor am luat gol. 

ADVERTISEMENT

Este greu, nu este liniște la echipă. Trebuie să ne clarificăm cu contractele, unii s-au înțeles, pentru alții urmează. N-avem ce face. De aia e frumos fotbalul că joci din trei în trei zile și poți repara ce ați stricat.

Nici nu îl știm la față pe Cortacero. Avem familii, este greu să aducem bani de acasă. Cum să credem în spanioli? Doar cei de la DDB ne-au ajutat. Toate meciurile sunt grele, nu mai există confruntare ușoară. 

ADVERTISEMENT

Eu zic că suntem băieți de caracter toți cei care am rămas. Dăm totul pentru Dinamo. N-avem ce face. Noi jucăm pentru noi. Săptămâna viitoare avem promisiuni că ne vor intra niște bani de la Ligă, cu ajutorul celor de la DDB. Fiecare joacă pentru el pentru a putea pleca mai sus“, a spus Răuță.

Fabbrini a râs când a auzit că problemele financiare se vor rezolva: “Toată lumea ar fi fericită”

Diego Fabbrini a fost unul dintre primii jucători care s-au răsculat împotriva patronului spaniol, pe vremea în care Cosmin Contra era încă la echipă. Mijlocașul a râs când a auzit că s-ar putea rezolva problema financiară și spune că toată lumea ar fi fericită dacă ar fi așa:

ADVERTISEMENT

“A fost un meci dezastruos. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să ne revenim pentru că în trei zile urmează alt meci. Trebuie să dăm 100% pentru ceea ce s-a întâmplat azi. Am jucat rău împotriva unei echipe bune. 

Am luat gol în primul minut, a complicat totul. Am avut câteva ocazii. Noi n-am înscris. Trebuie să ne gândim la următorul meci. Dacă problemele financiare de la club vor fi rezolvate, atunci toată lumea va fi fericită. Dar nu știu ce să zic”, a spus Fabbrini.

ADVERTISEMENT