Fotbal intern

Decizia oficialilor lui Dinamo care i-a nemulţumit pe jucători. Au plecat supăraţi în vacanţă

FC Dinamo Bucureşti a remizat în Timişoara, scor 0-0, cu ACS Poli, în etapa 22-a din Liga 1 Betano, iar FANATIK.RO a aflat că jucătorii din "Ştefan cel Mare" au avut parte de o surpriză neplăcută.
19.12.2017 | 16:25
Decizia oficialilor lui Dinamo care ia nemultumit pe jucatori Au plecat suparati in vacanta
ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti a terminat anul 2017 pe poziţia a 7-a în clasamentul Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018, cu 34 de puncte. Astfel, trupa din “Ştefan cel Mare” se află în afara playoff-ului după primele 22 de etape jucate până în prezent din sezonul regulat, iar FANATIK.RO a aflat ce decizie luată de oficialii echipei antrenate de Vasile Miriuţă i-a nemulţumit “câini”.

Înaintea meciului ACS Poli Timişoara – Dinamo Bucureşti, scor 0-0, oficialii formaţiei din “Ştefan cel Mare” au discutat cu jucătorii lui Vasile Miriuţă şi i-au înştiinţat că nu vor avea parte de petrecerea de final la fel ca în anii anteriori. Decizia luată de conducerea lui Dinamo nu a fost pe placul jucătorilor, iar majoritatea au ales ca după meciul din Banat să plece direct spre casele lor. 

ADVERTISEMENT

Dinamo se află pe loc de playout la finalul lui 2017

Înainte cu 4 meciuri de finalul sezonului regulat din ediţia 2017-2018, FC Dinamo Bucureşti se află pe o poziţie care duce în playout, cu 34 de puncte. Echipa pregătită de Vasile Miriuţă a bifat 10 victorii, 4 egaluri şi 8 înfrângeri în cele 22 de meciuri jucate până la finalul anului 2017. 

Ce meciuri mai are de jucat FC Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului regulat:

Dinamo – CS Universitatea Craiova

Concordia Chiajna – Dinamo

Dinamo – FCSB

Astra Giurgiu – Dinamo

34 de puncte are FC Dinamo Bucureşti în primele 22 de etape