Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo au sărit să-l bată pe Dorin Șerdean. „Cum să nu te urci pe pereți?”

09.01.2021 | 13:33
Jucatorii lui Dinamo au sarit sal bata pe Dorin Serdean Cum sa nu te urci pe pereti
ADVERTISEMENT

Haosul de la Dinamo continuă și în 2021, iar lucrurile degenerează pe zi ce trece. În speranța că spiritele se vor calma, fotbaliștilor lui Jerry Gane li s-a promis că vor primi restanțele salariale luni, 11 ianuarie.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că liderii vestiarului de la Dinamo şi Jerry Gane s-au întâlnit cu Dorin Şerdean şi Cornel Ţălnar. Cu această ocazie, jucătorii au primit un nou dead-line pentru plata salariilor restante.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Viorel Grigoroiu a susţinut că unul dintre jucătorii prezenţi la întâlnire l-a ameninţat cu bătaia pe Dorin Şerdean. Florin Prunea, fost președinte în Ștefan cel Mare, a considerat întemeiată reacția nervoasă a jucătorilor.

Florin Prunea, după ce a aflat că un dinamovist a sărit să îl bată pe Dorin Șerdean: „Cum să nu te urci pe pereți?”

Vineri, 8 ianuarie, Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au chemat pe Jerry Gane și pe liderii vestiarului la Phoenicia Hotel pentru a purta discuții legate de ssalariile restante. Din informațiile obținute de FANATIK, jucătorii nu au primit niciun ban și li s-a transmis un nou dead-line: luni, 11 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fotbaliști nu ar mai fi suportat promisiunile venite din partea conducerii și l-a amenințat cu bătaia pe Dorin Șerdean, președintele lui Dinamo.

„Jucătorii lui Dinamo sunt aproape să fie evacuați din case. Nu-ți vine să te urci pe pereți?”, a declarat Florin Prunea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean: „Și eu aștept banii”

Ante Puljic, Deian Sorescu și Diego Fabbrini s-au numărat printre fotbaliștii care l-au însoțit pe antrenorul Jerry Gane la ședința de la Phoenicia Hotel. Dorin Șerdean s-a scuzat transmițându-le jucătorilor „Și eu aștept banii să intre, sunt la fel ca voi, aștept. Luni vor intra banii”, a fost mesajul președintelui executiv.

În cazul în care nu va fi respectat nici acest termen de plată a restanțelor salariale, jucătorii „câinilor roșii” vor să negocieze, începând de săptămâna viitoare, rezilierea contractelor.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, un investitor român vrea să cumpere acţiunile lui Pablo Cortacero la Dinamo, fiind dispus să plătească 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT