Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, debusolați de situația de la echipă: “Nimeni nu se știe ce urmează!”. Exclusiv

28.07.2020 | 18:04
Jucatorii lui Dinamo debusolati de situatia de la echipa Nimeni nu se stie ce urmeaza Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a trecut printr-o nouă rundă de testare anti-COVID-19. Numai puțin de 21 de oameni din club au fost depistați pozitiv, iar baza de la Săftica a fost un adevărat “focar” pentru echipa din Casa Pariurilor Liga 1. Chiar dacă testările de marți vor ieși negativ, lucrurile rămân foarte complicate la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Gigi Mulțescu nu a apucat să debuteze pe banca echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, echipă care are de disputat patru meciuri restanță față de celelalte echipe. Dinamo este penultima în clasament cu 21 de puncte și va trebui să adune puncte în meciurile restante.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, vestiarul lui Dinamo nu știe ce urmează în continuare. Jucătorii nu au fost anunțați nici de oficialii clubului ce se va întâmpla dacă testarea va ieși negativ: dacă pot sau nu să înceapă antrenamentele:

Jucătorii lui Dinamo, debusolați de situația de la echipă: “Nimeni nu se știe ce urmează!”

“Din păcate, nu știm prea multe. Sperăm să revenim cât mai repede la antrenamente. Ne-am săturat să stăm atâta în casă. Dar nimeni nu ne-a anunțat nimic. Ce facem dacă suntem testați negativ?

ADVERTISEMENT

Revenim la antrenamente? Mai stăm în izolare? Nu ne-a spus nimeni nimic ce va fi și când vom putea măcar să ne antrenăm”, a spus unul dintre jucători pentru FANATIK.

Mai mult, nu se știe dacă Gigi Mulțescu îi va putea alinia în primul meci pe jucătorii care au fost depistați pozitiv. Antrenorul lui Dinamo îi poate avea la dispoziție pe jucătorii de la U-19, care s-au pregătit normal în această perioadă pentru semifinalele și finala Ligii Elitelor.

ADVERTISEMENT

Mulțescu se poate baza pe jucătorii de la U-19 în meciurile de campionat! Astfel, în turneul final din Liga Elitelor va juca Dinamo U-17

Astfel, dacă va fi nevoie de aportul lor, tinerii jucători antrenați de Mihai Dobre vor face pasul la echipa mare, iar în locul celor mari la turneul final din Liga Elitelor vor merge jucătorii de la grupele U-17 de la Dinamo.

Lista celor infectați de la Dinamo: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici, Dan Tălmaciu, Mattia Montini, Ionuț Șerban, Marco Ehmann, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, un maseur al clubului, o persoană din staff și George Trandafir, unul dintre oamenii care lucrează la birouri.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj s-au “vindecat” toți cei 26 în trei zile! Testele inițiale au fost eronate

Dinamo are de disputat două meciuri restanță cu Hermannstadt și două împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Însă, dacă echipa lui Mulțescu nu va putea fi programată în weekend, numărul meciurilor restanță va ajunge la 5. Din informațiile noastre, rezultatele ultimelor teste ar trebui să vină în cursul serii de marți sau, cel târziu, miercuri dimineața.

O situație asemănătoare a avut loc la CFR Cluj, doar că acolo toți cei 26 de membri din staff au ieșit negativ la ultimele teste. S-a demonstrat ulterior că testele pozitive inițiale au fost eronate și au ieșit fals-pozitiv. CFR Cluj joacă miercuri, de la ora 21:30, împotriva celor de la FC Botoșani.

  • 13 este locul ocupat de Dinamo în clasament
  • 4 meciuri restanță au jucătorii lui Mulțescu

 

ADVERTISEMENT