Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, derapaj incredibil la ziua lui Puljic! Au înjurat-o pe Steaua. Video

06.11.2020 | 12:52
Jucatorii lui Dinamo derapaj incredibil la ziua lui Puljic Au injurato pe Steaua Video
ADVERTISEMENT

Croatul Ante Puljic, căpitanul celor de la Dinamo București, a făcut joi 33 de ani și a sărbătorit împreună cu coechipierii lui. Dinamoviștii au înjurat-o pe FCSB, marea rivală a ”câinilor”. 

După ce au avut antrenament la Săftica, cei de la Dinamo au sărbătorit ziua de naștere a apărătorului. Jucătorii lui Dinamo au organizat o masă, iar fotbalistul a primit un tort de la colegii săi de echipă.

ADVERTISEMENT

Croatului i s-a cântat ”La mulți ani!”. Apoi, coechipierii au vrut ca Puljic să rostească un discurs. Atunci dinamoviștii au început să-i înjure pe cei de la FCSB, scandând „M*** Steaua”.

Dinamoviștii au sărbătorit ziua lui Puljic

După aceea, fotbalistul din Croația a pus filmarea pe pagina sa de Instagram. În videoclip apar mai mulți fotbaliști ai lui Dinamo, dar și tehnicianul Cosmin Contra. FCSB ocupă locul doi în Liga 1, cu 21 de puncte la trei lungimi distanță de liderul Universitatea Craiova. De partea cealaltă, Dinamo este penultima în clasament, cu 5 puncte.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, cu 2-0 după golurile marcate de Iulian Cristea și Florin Tănase în minutele 23 și 56. Dinamo a înregistrat a patra înfrângere consecutivă după ce Sepsi Sfântu Gheorghe a bătut-o cu 2-0. Achahbar și Fulop au înscris golurile victoriei lui Sepsi, în minutele 29 și 77.

În etapa cu numărul 10, FCSB va juca contra celor de la FC Botoșani pe teren propriu. Cu o victorie ar egala-o pe Universitatea Craiova la puncte. Dinamo are meci în deplasare la Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe Dinamo în campionat

În partida directă din campionat, FCSB s-a impus cu 3-2 contra celor de la Dinamo. Florin Tănase a deschis scorul pentru echipa lui Gigi Becali. Iulian Cristea a majorat avantajul FCSB-ului. Borja Valle a redus din diferență printr-un gol marcat din penalty. Adam Nemec a adus egalarea înainte de pauză. Florin Tănase, din penalty, a marcat golul victoriei FCSB-ului.

FCSB va rămâne fără 500 de mii de euro din cauza lipsei suporterilor din tribune ca urmare a pandemiei de coronavirus. În urmă cu un an, echipa lui Gigi Becali a primit 580.000 de euro de pe urma biletelor achiziționate de fani.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au primit asigurări din partea lui Pablo Cortacero că proiectul început de spanioli va continua: ”Ce pot să spun acum este că banii vor veni imediat, mă refer aici la transferul pentru necesitățile imediate ale clubului, iar echipa își va continua programul de pregătire stabilit înaintea meciului cu Viitorul”.

ADVERTISEMENT