Jucătorii lui Dinamo, impresionaţi de derby: “L-am trăit la maxim!”

Oana Pascaru   
in Dinamo
22/08/2016, 17:32
Jucătorii lui Dinamo, impresionaţi de derby: “L-am trăit la maxim!”

STEAUA-DINAMO. Jose Romera şi Azer Busuladzic, doi jucători ai “haitei” care au jucat în derby-ul celor două rivale ale fotbalului românesc, au declarat că a fost o partidă pe care nu o să o uite prea curînd.

“A fost un derby foarte intens, l-am trăit la maxim. Atmosfera a fost incredibilă şi tot ce a fost pe stadion pentru mine va fi o amintire foarte frumoasă, ceva foarte greu de uitat. Steaua a avut mai mult controlul balonului, noi am avut cîteva ocazii de a marca, dar cred că 1-1 este un rezultat bun pentru noi”, a spus Romera.

STEAUA-DINAMO. Totodată şi Busuladzici a avut un cuvînt de spus despre derby: “Suporterii sînt minunaţi. Cred că au creat 99% din atmosferă. A fost incredibil să pot să joc într-un astfel de meci. Cred că se va da o luptă între noi şi Steaua, deoarece şi Steaua are o echipă bună. Astra a pierdut doi jucători importanţi care au mers la Steaua”.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×