Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, în centrul atenției! Scouterii lui AS Roma au venit la București să-l vadă pe Ricardo Grigore

16.02.2020 | 18:25
Jucatorii lui Dinamo in centrul atentiei Scouterii lui AS Roma au venit la Bucuresti sal vada pe Ricardo Grigore
ADVERTISEMENT

Scouterii lui AS Roma au venit la București pentru a-l vedea pe Ricardo Grigore în derby-ul cu FCSB, conform publicației doardinamo.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,50 este cota pentru „0-1 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Scouterii lui AS Roma au venit la București pentru Ricardo Grigore

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB atrage atenția multor scouteri din întreaga lume, motiv pentru care AS Roma și-a trimis oameni la București să-l urmărească pe Ricardo Grigore, fundașul central al „câinilor”.

„Rici” are 11 meciuri jucate în toate competițiile pentru Dinamo, în actualul sezon și a reușit să înscrie trei goluri, două în Casa Pariurilor Liga 1 și unul în Cupa României.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani a împlinit Ricardo Grigore pe 7 aprilie

Grigore visează la Europa League

Chiar dacă Dinamo nu mai are șanse să joace în play-off, Ricardo Grigore speră să joace în Europa League și se agață de ultima speranță a „câinilor” și anume Cupa României: „Îmi doresc să câștig și cu echipa mare un trofeu mai ales că acum suntem într-o situație bună în Cupa României. Nu aș numi-o o surpriză, dar dacă ne concentrăm.

Meciurile din Cupă nu sunt la fel ca în campionat pentru că în turul precedent au fost echipe mai slabe dar era nevoie de o concentrarea mult mai mare”.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că are un sezon bun, Ricardo Grigore a fost lăsat de multe ori pe banca de rezerve în mandatul lui Dușan Uhrin, dar nu acest lucru nu l-a descurajat pe „Rici”, care a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că își așteaptă rândul în echipa de start:

„Eu mă antrenez bine. Mă bucur că mă simt bine, Îmi aștept șansa să evoluez, chiar dacă a trecut mult timp, mai ales în campionat. Vă dați seama că este frustrant pentru mine să stau pe bancă și să văd cum trece timpul.

ADVERTISEMENT

Nu pot să fiu fericit cu situația mea actuală, mai ales că eu aveam alte planuri pentru acest sezon. După ce anul trecut am jucat aproape meci de meci, îmi imaginam altceva”.

„Moralul meu e bun pentru că am fost convocat la naționala de tineret. De acolo am venit și mai determinat și îmi aștept șansa să joc și la Dinamo”, a mai spus Ricardo Grigore.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Ricardo Grigore, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT