Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, la pământ după umilința cu Viitorul: „Îmi e rușine! Ăștia suntem!”

26.02.2021 | 22:47
Jucatorii lui Dinamo la pamant dupa umilinta cu Viitorul Imi e rusine Astia suntem
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă pe teren propriu fără drept de apel de Viitorul, 5-0, iar jucătorii „câinilor” au fost demoralizați și la declarațiile de la finalul partidei și nu și-au putut explica prestația.

Viitorul a rezolvat repede meciul, încă din prima repriză după reușitele lui Jo Santos (4’), George Ganea (16’), Andrei Ciobanu (44’, 81’) și Juvhel Tsoumou (80’), iar în a doua repiză au mai avut câteva ocazii, însă nu au reușit să mai înscrie.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, Dinamo rămâne pe locul 13 în campionat, cu 26 de puncte, în timp ce Viitorul a făcut 28 de puncte și a trecut peste formația lui Ionel Gane.

Jucătorii lui Dinamo, la pământ după meciul cu Viitorul

Jucătorii lui Dinamo au fost dezamăgiți de prestația lor în meciul cu Viitorul, iar aceștia nu își explică înfrângerea dură suferită pe teren propriu. Steliano Filip a fost extrem de dur cu el după umilința suferită: „Îmi este rușine! Sunt primul vinovat. Nu asta este fața lui Dinamo, indiferent de probleme. Nu avem voie să fim așa la un joc. Dacă vom continua cu atitudinea asta, vom pierde și la Călărași.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu stă într-un jucător sau doi, dar la scorul de azi, la atitudinea de azi…și dacă veneau juniorii…nu, nu ai voie. Din păcate, asta este situația, îmi este greu să-mi găsesc cuvintele. Ăștia suntem, trebuie urgent să schimbăm fața echipei”.

„Normal că mă doare, am venit cu sufletul, am venit să ajut și eu sunt primul care îmi reproșez ce s-a întâmplat azi pe teren. Cupa e un obiectiv și trebuie să tratăm meciul următor cu maximă seriozitate, pentru că putem salva sezonul.

ADVERTISEMENT

Ce vină are antrenorul când la fiecare meci luăm aceleași goluri, aceleași faze fixe. Ce vină are antrenorul”, a mai spus Steliano Filip după meci.

„Nu am arătat ca o echipă!”

Paul Anton a vorbit și el despre înfrângerea cu Viitorul și recunoaște că vina este numai a jucătorilor, nu și a antrenorului: „Nu am prea multe cuvinte. Nu am arătat ca o echipă, nici în atac, nici în apărare. În fotbal sunt și astfel de momente, dar nu mai suntem echipa aia compactă, nu respectăm ce vorbim în vestiar și ce vorbim la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Am discutat între noi, ne-am spus anumite lucruri. Totul pleacă de la atitudine și de la concentrare. Dacă la nivelul ăsta nu ai atitudine și concentrare te costă și se vede”.

„La Dinamo mereu e o presiune, e un club imens și din păcate nu ne-am ridicat la nivelul fanilor care fac sacrificii. Trebuie să conștientizăm unde suntem și să avem o atitudine mai potrivită.

Nu văd de ce să plece antrenorul. Problema e la noi, noi trebuie să fim mai responsabili. Am făcut niște greșeli mult sub nivelul Ligii 1, e vina exclusiv a noastră”, a mai spus Paul Anton.

ADVERTISEMENT