Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, la pământ după primul eșec din play-out: „Sunt supărat și dezamăgit de mine!”

20.04.2021 | 23:51
Jucatorii lui Dinamo la pamant dupa primul esec din playout Sunt suparat si dezamagit de mine
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut a doua partidă din play-out împotriva celor de la UTA, scor 0-1, iar „câinii” se află pe loc de baraj, însă Poli Iași are un meci mai puțin jucat față de echipa lui Dusan Uhrin Jr.

La finalul partidei, jucătorii „câinilor” au vorbit despre înfrângere, dar și despre criza golurilor pe care o au, Dinamo marcând un singur gol în ultimele șase partide jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Totodată, jucătorii lui Dinamo speră ca de la următorul meci, cu Gaz Metan Mediaș, să obțină o victorie, esențială în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți după prima înfrângere în play-out

Dinamo a suferit prima înfrângere în al doilea meci jucat în play-out, contra celor de la UTA, iar jucătorii „câinilor” speră să obțină o victorie împotriva lui Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

„Ne dă siguranță Kongshavn, suntem toți o echipă, nu dăm vina unul pe altul. Îmi dă speranțe meciul de azi, noi am avut 3-4 ocazii mari, dar n-am dat gol și am ratat un penalty.

UTA a avut jumătate de ocazie și a dat gol. Se pare că și când jucăm bine, nu putem câștiga. Trec etapele, nu adunăm puncte și situația devine grea. Avem un lot bun, nu merităm să fim pe locul pe care suntem”, a declarat Alexandru Răuță la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine!”

„Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine. Vreau să-mi cer scuze colegilor pentru că au avut încredere în mine și i-am dezamăgit. A fost previzibilă lovitura mea, a fost greșeala mea și îmi asum.

E o situație grea, cum a fost și până acum, dar noi trebuie să o scoatem. Avem puterea și cu siguranță vom reuși. Mai avem șapte meciuri. Se pare că portarii care joacă mai puțin fac meciuri mari cu noi.

ADVERTISEMENT

Am avut atitudine, am avut ocazii, nu le-am dat prea multe șanse. Ăsta e fotbalul, ei au avut o ocazie și ne-au dat gol. Trebuie să adunăm puncte și să salvăm echipe. E greu, pentru că pe noi pică totul”, a declarat și Deian Sorescu la finalul meciului.

Și Ionel Dănciulescu a vorbit despre căderea psihică la Dinamo și consideră că penalty-ul ratat de Deian Sorescu a fost decisiv pentru moralul „câinilor”:

„Multe dintre salariile mari de la Dinamo s-au renegociat. Așa se întâmplă când joci sub presiune, când joci la un club de talia lui Dinamo. Din punct de vedere moral și mental, echipa e destul de jos. Echipa nu a jucat rău, dar momentul psihologic a fost în momentul în care Deian a ratat penalty-ul.

Eu consider că Dinamo are un lot de prima ligă, nu de liga a doua. Asta e părerea mea. Lipsa rezultatelor le-a scăzut din forțele proprii”.

ADVERTISEMENT