Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, memorii să devină liberi de contract: ”Sunt cele mai mari probleme”

15.02.2021 | 11:47
Jucatorii lui Dinamo memorii sa devina liberi de contract Sunt cele mai mari probleme
ADVERTISEMENT

Președintele AFAN, Emilian Hulubei, a anunțat că aproape toți jucătorii echipei Dinamo București au trimis notificări pentru plata restanțelor și vor să-și depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

La ultima ședință a Consiliului de Administrație s-a luat decizia numirii lui Constantin Eftimescu în funcția de director general interimar și, din informațiile FANATIK, acționarul majoritar Pablo Cortacero a fost notificat de această întrunire, însă ibericul a fost de negăsit.

ADVERTISEMENT

Fanii ”câinilor” au preluat controlul clubului și încearcă salvarea de la falimet, ei reușind un nou sold-out la întâlnirea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Continuă problemele la Dinamo, iar jucătorii vor să-și depună memorii

Cu toate eforturile făcute de suporterii înscris în Programul DDB, situația financiară de la Dinamo este în continuare crticiă, mai mulți jucători fiind aproape de a depune memorii pentru a deveni liberi de contract din cauza întârzierilor salariale.

ADVERTISEMENT

”Cele mai mari probleme sunt la Dinamo și Astra, chiar dacă au veni banii din drepturile TV și au mai rezolvat unele probleme. Sunt jucători neplătiți de 2-3 luni, vor își depună memorii ca să devină liberi de contract”, a declarat Emilian Hulubei la gsp.ro.

”La Dinamo deja se întâmplă treaba asta. Dar acolo nu sunt doar jucătorii, ci și staff-ul, antrenorii de la copii, juniorii. La Dinamo au avut toți jucătorii și antrenori. Mulți doar au depus notificări, iar clubul i-a contactat și le-a plătit datoriile”, a mai spus președintele AFAN.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, laude pentru jucătorii de la Dinamo

”Au fost foarte muți, precum Deian Sorescu, Anton, Puljic sau Fabbrini. Sunt jucători care au depus notificări și în 15 zile au fost plătiți. Mai sunt cazuri. Am depus memorii pentru câțiva jucători, Robert Moldoveanu sau Ricardo Grigore”, a încheiat Hulubei.

Pagina Peluzei Cătălin Hîldan a lansat de Valentine’s Day un mesaj prin care îndeamnă fanii să își arate dragostea față de club și să sprijine eforturile reprezentanților programului DDB în tentativa de a aduna banii necesari pentru obținerea licenței.

ADVERTISEMENT

Fostul manager sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre ultimele rezultate ale lui Dinamo și îi felicită pe jucători, care, în opinia sa, scot maximum ținând cont de situația dificilă în care se află clubul.

ADVERTISEMENT