Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo nu mai cred că pot ajunge în play-off: ”Situația este foarte delicată”

19.12.2019 | 22:38
Jucătorii lui Dinamo nu mai cred că pot ajunge în play-off: ”Situația este foarte delicată”
Jucătorii echipei Dinamo nu mai cred că pot ajunge în play-off după înfrângerea din meciul cu FC Botoșani, scor 0-1
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Dinamo București nu mai cred că pot ajunge în play-off după înfrângerea din meciul cu FC Botoșani, scor 0-1, din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Jucătorii lui Dinamo nu mai cred că pot ajunge în play-off: ”Noi suntem vinovați”

”A fost o înfrângere dureroasă în ultimul minut. Dan Nistor este un jucător important pentru noi, dar dacă el nu este asta nu înseamnă că noi nu trebuie să luptăm pentru victorie. O echipă nu stă într-un singur jucător”, a declarat Deian Sorescu după FC Botoșani – Dinamo 1-0.

ADVERTISEMENT

”Nu mereu este fericire, mai trebuie să avem și zile grele. Noi suntem vinovați. Nu știu ce trebuie să se schimbe pentru a prinde play-off-ul. Vom lupta pentru play-off, dar șansele sunt minime. Cu banii e la fel ca înainte”, a mai spus jucătorul lui Dinamo despre șansele la play-off.

”Nu acum s-au dus șansele pentru play-off”

Fundașul Laurențiu Corbu deplânge absența lui Dan Nistor la întâlnirea de la Botoșani: ”În a doua repriză au venit peste noi pentru că nu am ținut jocul sus. Dan Nistor este cheia jocului nostru, se simte când nu este alături de noi. Când intrăm pe teren trebuie să uităm de toate problemele”.

ADVERTISEMENT

”Situația este foarte delicată, dar nu acum s-au dus șansele pentru play-off. Ne pregătim pentru fiecare meci, trebuie să le câștigăm pe toate și niciodată nu se știe ce va fi. A fost un an ok pentru mine personal, deși îmi doream mult mai mult”, a afirmat Corbu.

Uhrin, mutări curajoase în repriza a doua

Dinamo a fost învinsă în deplasare de FC Botoșani, scor 0-1, în primul meci al etapei a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alexandru Câmpanu în minutul 90+1, la prima atingere de balon.

Antrenorul Dusan Uhrin a forțat victoria la Botoșani în repriza a doua și a aruncat în luptă jucători ofensivi înlocuind unii cu profil preponderent defensiv. Mutarea nu i-a reușit și ”câinii” au pierdut o bătălie decisivă în lupta pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Cehul vrea transferuri în iarnă

În urma acestui eșec, Dinamo are şanse minime să mai prindă un loc de play-off. FANATIK îţi prezintă programul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru ultimele patru etape din sezonul regulat.

La finalul jocului de la Botoșani, Dusan Uhrin le-a transmis oficialilor dinamoviști că are nevoie de transferuri pentru partea a doua a sezonului și a întărit faptul că vrea să rămână la echipă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri