Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo pregătesc un protest la meciul cu Hermannstadt: “Vrem să tragem un semnal de alarmă”

09.01.2021 | 19:28
Jucatorii lui Dinamo pregatesc un protest la meciul cu Hermannstadt Vrem sa tragem un semnal de alarma
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo trăiesc un calvar de când spaniolii au preluat clubul şi acum se pregătesc de protest. “Câinii” au început pregătirea pentru retur, dar în continuare primesc promisiuni în locul salariilor.

Dinamo va juca miercuri, de la ora 19:00, împotriva lui Hermannstadt în etapa a 16-a, prima a returului, iar Ricardo Grigore a anunţat că jucătorii “câinilor” se pregătesc de protest. Acesta a dezvăluit că el şi colegii lui discută despre modul cum vor trage un semnal de alarmă la meciul de la Mediaş.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Jerry Gane şi jucătorii lui Dinamo au primit o nouă promisiune din partea lui Dorin Şerdean, în urma întâlnirii avute vineri. Fundaşul “câinilor” a anunţat că nu mai crede nimic din ceea ce oficialii clubului promit.

Jucătorii lui Dinamo pregătesc un protest la meciul cu Hermannstadt: “Domnul Şerdean a minţit de fiecare dată”

“Suntem în discuţii ca să vedem ce decizie vom lua şi cum vom protesta la meciul cu Hermannstadt. Vrem să tragem un semnal de alarmă. Nu ştiu ce vor să facă. Să se gândească bine şi mai bine lasă clubul suporterilor. Este greu, iar lucrurile vor deveni şi mai dificile.

ADVERTISEMENT

Domnul Şerdean a minţit de fiecare dată. Intenţia lor nu este de a face bine. Mai bine să nu ne mai promită nimic. Ne trag în jos aceste speranţe. Este greu de rezistat. Depuneam memorii dacă nu erau suporterii. Nu este vina lor că ne aflăm în această situaţie. Va fi foarte greu.

Mie mi-au băgat suporterii un salariu acum câteva zile, banii pe luna septembrie. Mă gândesc că poate vine cineva şi redresează clubul. Încercăm să ne concentrăm pe meciul cu Hermannstadt, dar este greu”, a declarat Ricardo Grigore la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

“Aleix Garcia nu cred că mai vine”

Ricardo Grigore l-a lăudat pe Jerry Gane, antrenorul echipei în aceste momente dificile, şi a susţinut că nu au existat probleme la antrenamente din cauza lipsei salariilor. În plus, fotbalistul a susţinut că şansele ca Aleix Garcia să revină la echipă sunt foarte mici.

“Jerry este omul potrivit la momentul potrivit. El ne înţelege cel mai bine. Cu toate problemele financiare, nu sunt conflicte la antrenamente. Ne-a spus că ne va susţine indiferent de ce decizii vom lua.

ADVERTISEMENT

Aleix Garcia nu cred că se mai întoarce. Juan Camara vine mâine din ce am înţeles. Să vedem ce minciună ne vor mai spune luni”, a mai precizat Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT