Sport

Jucătorii lui Dinamo, pregătiți de orice la baraj: „Se joacă viitorul. Trebuie să spălăm rușinea în ultimele două meciuri”

Dinamo a reușit să egaleze pe final UTA și are un moral bun înainte de dubla de la baraj care va decide viitorul echipei și strategia pentru sezonul viitor.
13.05.2022 | 22:58
Jucatorii lui Dinamo pregatiti de orice la baraj Se joaca viitorul Trebuie sa spalam rusinea in ultimele doua meciuri
Dinamo mai are la dispoziție doar 9 zile până la primul meci de baraj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat ultimul meci din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1 fără înfrângere, după ce au egalat UTA cu 10 minute înainte de finalul partidei.

Alexandru Răuță, conștient de miza jocurilor de la baraj: „Se joacă viitorul”

„Am marcat în ultimele minute și cred că am fi meritat mai mult astăzi. Am avut 3-4 ocazii mari și cred că e un rezultat echitabil. Ei au marcat la primul șut. Ne așteaptă o dublă grea și trebuie să ne facem cât mai bine treaba. 

ADVERTISEMENT

Se pare că e cel mai greu moment. Suntem pregătiți și fizic și tactic și din toate puncte de vedere. Nu cred că avem problemă. Dacă vom fi apți nu cred că avem probleme în dublă manșă. Suntem Dinamo și nu contează cu cine vom juca. Nu avem voie să pierdem. 

Se joacă viitorul. Va fi foarte greu să mai continue clubul dacă retrogradăm. Nu cred că merităm să mergem la baraj. Nu i-am băgat în seamă. Să își vadă de echipa lor. Întâi să promoveze și să își vadă de echipa lor. Avem suporteri fantastici și eu sper ca în meciul de acasă să fie cât mai multă lume”, a declarat Alexandru Răuță la finalul meciului cu UTA.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, discurs coerent înainte de baraj: „Trebuie să arătăm ca o echipă care vrea să rămână în Liga 1”

„Sper să ieșim cu capul sus după acest baraj. Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive și cred că și azi se putea mai mult. Îmi asum greșeala și am încercat să evit să iau galben. Acum și Mirko s-a accidentat și sper să fim 100%. 

Important este acum meciul de baraj. Nu mai contează ce s-a întâmplat în acest sezon. Trebuie să arătăm ca o echipă care vrea să rămână în prima ligă. E un sezon foarte prost. Ce pot să zic mai mult de atât? Nu poate fi un sezon bun. A fost un sezon greu și prost pentru toți cei 54 care am fost aici. Trebuie să spălăm rușinea în ultimele două meciuri de baraj.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne sperie nimic indiferent cu ce echipă vom juca. Vor veni încărcați emoțional pentru că au pierdut promovarea directă și nu avem moral bun după ultimele meciuri și într-o formă destul de bună. Trebuie să fim pregătiți pentru prelungiri și penalty-uri. Trebuie să se vadă și experiența, că avem multe jocuri internaționale în Liga 1 și internaționale. 

Incidente au fost mereu și vor fi. Suporterii cu asta se hrănesc. Cu șicane, bannere, victorii sau înfrângeri. Era clar că vor veni. Și suporterii noștrii au fost să susțină U Cluj”, a spus și Gabriel Torje.

ADVERTISEMENT

Dinamo are cel puțin doi absenți pentru dubla manșă de la baraj: Răzvan Grădinaru (meciul tur) și Mirko Ivanovski. În acest moment, Dinamo va întâlni la baraj pe Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT