Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo răsuflă ușurați după victoria cu Hermannstadt: „Nu suntem o echipă care să retrogradeze”

09.05.2021 | 00:00
Jucatorii lui Dinamo rasufla usurati dupa victoria cu Hermannstadt Nu suntem o echipa care sa retrogradeze
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Dinamo București răsuflă ușurați după victoria cu FC Hermannstadt care le asigură faptul că nu mai pot retrograda direct la finalul play-out-ului.

”Câinii” s-au impus cu 2-0 prin două penalty-uri transformate de Paul Anton după ce au jucat o oră în superioritate numerică.

ADVERTISEMENT

Jucătorul sibian Ionuț Stoica spune că nu merita să fie eliminat la faza penalty-ului din minutul 34, considerând că nu l-a faultat pe Mihaiu.

Victoria cu Hermannstadt i-a descătușat pe jucătorii lui Dinamo

Victoria din partida cu FC Hermannstadt și faptul că au scăpat de retrogradarea matematică după un sezon dificil din toate punctele de vedere, jucătorii lui Dinamo se gândesc acum la calificarea în finala Cupei.

ADVERTISEMENT

”E perfect. Am avut o perioadă foarte dificilă, era greu de așteptat că vom câștiga patru meciuri la rând. Mai avem două meciuri, vom da tot ce e mai bun și cred că ne vom salva cu o victorie. Echipa și-a schimbat atitudinea, suntem mai compacți, asta cred că face diferența. Muncim mai mult acum decât înainte și asta se vede și în rezultate.

Nu e ușor, avem câte un meci la fiecare trei zile, trebuie să ne recuperăm. Dar eu cred în această echipă, Dinamo nu e echipă de retrogradare. Am avut o perioadă dificilă, dar am reușit să ieșim din ea.

ADVERTISEMENT

”Sper să ajungem în finala Cupei, e o satisfacție să lupți pentru un trofeu. Toți jucătorii vin aici pentru a lupta pentru trofee. E păcat că nu am reușit în campionat, am avut un sezon slab. Dacă vom ajunge în finala Cupei, avem șansa noastră să câștigăm”, a declarat fundașul Ante Puljic.

Andreas Mihaiu nu e cu gândul la Europa

Atacantul Andreas Mihaiu a avut un acces de sinceritate la finalul întâlnirii și a spus că nu știe dacă merita să primească penalty la faza din care Dinamo a deschis scorul: ”A fost un duel corp la corp, sincer nici nu știu dacă m-a împins, dacă mi-a pus piedică!  S-a dat penalty, am câștigat, asta contează”.

ADVERTISEMENT

”Meci bun, ne bucurăm că suntem pe un trend ascendent, mai avem două meciuri și Cupa, sperăm să le câștigăm. Nu e niciun secret, ne-am unit ca grup, că eram cam răsfirați. Am arătat că suntem jucători de valoare și ne-am revenit că eram cu moralul la pământ.

M-a scos în minutul 56, nu mi-a reproșat Mister nimic, bine că am câștigat până la urmă. Avem două meciuri grele cu primele două clasate, poate ne ajută și celelate rezultate.

Pe Europa o lăsăm puțin deoparte, Cupa e importantă, Astra are avantaj de un gol, noi ne facem jocul și trebuie să câștigăm. E oboseală, puțin stres, ne bucurăm azi, dar încă nu e sfârșitul campionatului”, a mai spus Mihaiu.

ADVERTISEMENT