Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo refuză să intre în cantonament pentru meciul cu Viitorul! La stadion direct de acasă. Exclusiv

25.11.2020 | 16:59
Jucatorii lui Dinamo refuza sa intre in cantonament pentru meciul cu Viitorul La stadion direct de acasa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo nu vor intra în cantonament pentru meciul cu Viitorul din Cupa României, programat sâmbătă, de la ora 20:45. Situația financiară dezastruoasă de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare pune în pericol desfășurarea acestei confruntări.

Apele sunt din ce în ce mai agitate la Dinamo, club în care Pablo Cortacero nu a mai virat niciun euro în ultimele luni, în ciuda promisiunilor. S-a ajuns într-o situație disperată în care întreg staff-ul medical și-a dat demisia și meciul este în pericol să nu se desfășoare pentru că Dinamo nu are doi doctori pentru acest meci, așa cum cere regulamentul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt neplătiți de 3-4 luni de zile și, din informațiile FANATIK, au refuzat să stea în cantonament pentru această confruntare, la fel cum s-a întâmplat și cu meciul din etapa trecută, împotriva celor de la FC Voluntari, câștigat de “câini” cu scorul de 3-0.

Jucătorii lui Dinamo nu intră în cantonament pentru meciul cu Viitorul!

Decizia jucătorilor pare una logică, în condițiile în care, în spațiul public au apărut informații despre faptul că la Săftica sunt probleme și la nivel de aprovizionare cu alimente, astfel că, jucătorii iau asa prin alte părți și nu în baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Însă, clubul Dinamo s-ar putea să nici nu poată organiza confruntarea cu Viitorul din Cupa României. Staff-ul medical și-a dat demisia și astfel, “câinii” sunt în căutare de doctori care să poată fi eligibili pentru a fi la meci.

Meciul, în pericol să nu se dispute! Dinamo nu are doctor

Adrian Motoacă, fostul doctor al “câinilor”, a spus într-un interviu FANATIK că se oferă să îi ajute în mod voluntar pe cei de la Dinamo în acest meci, dar s-a răzgândit o zi mai târziu după ce a văzut condițiile de la Săftica:

ADVERTISEMENT

“Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă și atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare.

Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înțelege și spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai fașă, să n-ai un gel de 9 lei… nu, e o imagine dezolantă de club de Liga 4!”, a povestit doctorul pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fie doi doctori. Unul la mijlocul terenului și unul pe ambulanță”

Meciul dintre Dinamo și Viitorul se poate disputa numai dacă vor exista doi doctori la stadion, unul pe teren la mijlocul terenului și unul pe ambulanță: “Meciul nu se poate desfășura așa. Trebuie să se desfășoare cu doi doctori. Unul care să fie la mijlocul terenului și unul pe ambulanță. Trebuie doi doctori la meciul de Cupa României.

Le-am dat punctele necesare de plecare ca Dinamo să nu piardă cu 0-3, mi-am arătat disponibilitatea de a-i ajuta pentru desfășurarea meciului. De aici se pleacă discuția. Este timpul foarte scurt.

Numai cei de la Liga Profesionistă pot decide. Ca să înțeleagă lumea. ID-urile sunt unice. Nu se poate sta la Liga 1 cu un ID de Liga 2. Deși, teoretic, nu împiedică nimic ca un medic să fie la două echipe. Sunt două competiții distincte, sunt contracte de prestări servicii distincte”, ne-a povestit Motoacă.

Confruntarea dintre Dinamo și Viitorul este programată sâmbătă, de la ora 20:45 în 16-imile de finală din Cupa României pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

  • 550.000 de euro a băgat Pablo Cortacero în Dinamo de când a preluat clubul
  • 2 doctori trebuie să fie la stadion pentru a se putea ține un meci din Cupa României

 

ADVERTISEMENT