Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo și-au primit prima după victoria de la Iași: ”Tot ce promitem, livrăm!”

06.05.2021 | 18:42
Jucatorii lui Dinamo siau primit prima dupa victoria de la Iasi Tot ce promitem livram
Jucătorii echipei Dinamo și-au primit primele promise de fanii din Programul DDB pentru o victorie pe terenul formației Poli Iași. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Dinamo București și-au primit primele promise de fanii din Programul DDB pentru o victorie pe terenul formației Poli Iași.

”Roș-albii” s-au impus cu 2-1 în Copou și au părăsit și locurile de de baraj din play-out.

Cu trei victorii în ultimele etape, “câinii” au pus mâna pe 45.000 de euro, iar fanii vor să continue tratamentul şi pentru următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

DDB a plătit prima către jucătorii lui Dinamo după succesul de la Iași

La 24 de ore după victoria de la Iași, suporterii lui Dinamo au anunțat că banii promiși jucătorilor pentru acest succes au părăsit conturile DDB și au ajuns la fotbaliștii pregătiți de Dusan Uhrin.

”Cu 3 victorii la rând, Dinamo a ieșit din zona critică a retrogradării. Lupta însă nu s-a încheiat, suntem doar pe drumul cel bun și avem astfel câteva momente de liniște, în care să ne continuăm treaba!  În această dimineață, banii promiși jucătorilor ca bonus pentru o victorie cu Iași au părăsit conturile DDB. Tot ce promitem, livrăm!”, au anunțat fanii.

ADVERTISEMENT

”Echipa s-a întors la București cu avionul și a intrat în programul stabilit de staff pentru meciul cu Hermannstadt. Ne îndreptăm cu pași repezi înspre ziua în care ne vom sărbători clubul. Este cadoul pe care ni l-am făcut nouă înșine, practic, pentru că fără implicarea noastră Dinamo ar fi fost acum (doar) istorie!”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Faceboo PCH-Dinamo.

Suporterii continuă să strângă bani pentru achitarea datoriilor

Fanii dinamoviști au confirmat informația oferită de FANATIK că e nevoie urgent de o sumă uriașă pentru plata salariilor pe o lună, dar și a ratei ANAF, la care se adaugă și alte reeșasonări: ”Sold-out pentru meciul de Cupă, pentru a ne putea onora promisiunile. Ne luăm toate măsurile pentru ca parcursul bun al echipei să continue. Peste jumătate din AN este deja ocupată! Prin programul DDB asigurăm atât deplasările, cât și primele.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să uităm însă celelalte cheltuieli obligatorii, cum sunt salariile și taxele. Neplata dărilor către stat atrage penalități, în timp ce amânarea salariilor poate duce la pierderea jucătorilor, care devin (automat) liberi de contract.

Trebuie să achităm cel puțin un salariu la echipă în cel mai scurt timp posibil, precum și ratele către ANAF. Toate acestea fac parte din salvarea lui Dinamo, misiune pe care suntem obligați să o ducem la capăt singuri, deocamdată. Modalitate mai bună de a atrage un investitor demn de Dinamo nu cunoaștem!”, se încheie postarea.

ADVERTISEMENT
Tags: