Dinamoviştii speră ca FCSB să bată Lazio. "Poate fi un avantaj!"

Dinamo-FCSB, Liga 1 Betano, Lazio

Deşi mai au de jucat meciul cu Chiajna până la derby-ul cu FCSB, jucătorii lui Miriuţă sunt cu gândul la derby.

Dinamo speră să prindă un loc de playoff la finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano, deşi are un program destul de greu. Dacă se vor clasa pe unul dintre primele şase locuri la finalul etapei 26, atunci "câinii" au anunţat că nu vor ajuta nicio altă echipă.

"În playoff, Dinamo nu va ajuta pe nimeni, nici pe CFR Cluj, pe nimeni, va juca doar pentru ea, să bată orice adversar ca să termine cât mai sus", a spus Ionuţ Nedelcearu, fundaşul lui Dinamo.

Nedelcearu speră ca Dică să nu folosească cel mai bun prim 11 cu Dinamo

"Câinii" nu au uitat nici de duelul cu FCSB care va avea loc în etapa 25, pe "Arena Naţională", duminică, 18 februarie, de la ora 20.45, iar Ionuţ Nedelcearu, cel de-al doilea căpitan de la Dinamo, speră ca steliştii să aibă un moral bun după meciul tur cu Lazio şi să menajeze mai mulţi jucători importanţi în Derby de România.

"Poate fi un avantaj pentru noi că FCSB va avea dubla cu Lazio în preajma meciurilor cu noi. Dacă obţine un rezultat bun în prima manşă, atunci FCSB se va gândi la calificare şi va menaja o parte din jucători în Derby de România", a mai spus cel de-al doilea căpitan al "câinilor".