Dinamoviştii speră ca FCSB să bată Lazio. “Poate fi un avantaj!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
08/02/2018, 09:12
Dinamoviştii speră ca FCSB să bată Lazio. “Poate fi un avantaj!”

Dinamo speră să prindă un loc de playoff la finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano, deşi are un program destul de greu. Dacă se vor clasa pe unul dintre primele şase locuri la finalul etapei 26, atunci “câinii” au anunţat că nu vor ajuta nicio altă echipă.

“În playoff, Dinamo nu va ajuta pe nimeni, nici pe CFR Cluj, pe nimeni, va juca doar pentru ea, să bată orice adversar ca să termine cât mai sus”, a spus Ionuţ Nedelcearu, fundaşul lui Dinamo.

Nedelcearu speră ca Dică să nu folosească cel mai bun prim 11 cu Dinamo

“Câinii” nu au uitat nici de duelul cu FCSB care va avea loc în etapa 25, pe “Arena Naţională”, duminică, 18 februarie, de la ora 20.45, iar Ionuţ Nedelcearu, cel de-al doilea căpitan de la Dinamo, speră ca steliştii să aibă un moral bun după meciul tur cu Lazio şi să menajeze mai mulţi jucători importanţi în Derby de România.

“Poate fi un avantaj pentru noi că FCSB va avea dubla cu Lazio în preajma meciurilor cu noi. Dacă obţine un rezultat bun în prima manşă, atunci FCSB se va gândi la calificare şi va menaja o parte din jucători în Derby de România”, a mai spus cel de-al doilea căpitan al “câinilor”. 

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.