Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo vor să conteste în instanță șomajul tehnic: „Se poate începe o luptă împotriva clubului”

08.04.2020 | 11:46
Jucatorii lui Dinamo vor sa conteste in instanta somajul tehnic Se poate incepe o lupta impotriva clubului
ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au organizat o ședință, în care s-a discutat hotărârea radicală a oficialilor, intrarea angajaților în șomaj tehnic. „Câinii” au transmis că nu se pot împotrivi suspendării contractului, dar pot ataca decizia în instanță.

Jucătorii lui Dinamo, în șomaj tehnic

Dinamo este unul dintre cluburile din Liga 1 cu mari probleme financiare, jucătorii având restanțe salariale, iar ultima decizie a conducătorilor, suspendarea contractelor, ar putea produce un adevărat conflict intern.

ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a transmis că jucătorii au discutat despre intrarea în șomaj tehnic și o atacare a suspendării contractelor în instanță este luată în considerare.

S-a făcut un grup al jucătorilor când s-a aflat de acest șomaj tehnic și fiecare și-a expus punctul de vedere. Nu prea ai de ales. Accepți.

ADVERTISEMENT

După vei intra într-o renegociere a salariilor cu clubul. Am luat cam toți jucătorii la cunoștință.

Rămâne de văzut ce jucători vor accepta și care nu. Se poate începe o luptă împotriva clubului, există căi de atac”, a declarat Vali Lazăr, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

În perioada în care este decretată stare de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus, angajații intrați în șomaj tehnic vor încasa lunar 2.380 de lei net.

Vali Lazăr, decisiv în derby-ul cu FCSB

Vali Lazăr a revenit la Dinamo în perioada de transferuri din iarnă, după trei ani în care a evoluat în Qatar, la Al Sailiya și Al Kharitiyat, și în Turcia, la Umraniyespor.

ADVERTISEMENT

De la transferul în Ștefan cel Mare, Vali Lazăr a bifat șase prezențe în tricoul alb-roșu și a marcat un gol, reușita decisivă din derby-ul cu FCSB, încheiat 2-1.

Dinamo a debutat cu două înfrângeri în această ediție a play-out-ului Ligii 1, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, rezultate ce au dus echipa antrenată de Adrian Mihalcea pe locul 10, la doar trei puncte de primul loc direct retrogradabil, ocupat de Chindia Târgoviște.

  • 30 de ani are Vali Lazăr
ADVERTISEMENT