Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo Zagreb, treziţi în mijlocul nopţii de clujeni! Ce au făcut ultraşii lui CFR Cluj. Video

26.08.2020 | 15:39
Jucatorii lui Dinamo Zagreb treziti in mijlocul noptii de clujeni Ce au facut ultrasii lui CFR Cluj Video
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Dinamo Zagreb au avut o noapte dificilă la Cluj, înainte de jocul contra lui CFR, din al doilea tur preliminar al Ligi Campionilor. Meciul va fi transmis în direct pe Look Plus.

Potrivit celor de la Look Sport, în cadrul ședinței tehnice de miercuri dimineață, jucătorii croați au fost nemulțumiți de  faptul că nu au reușit să doarmă liniștiți în noaptea dinaintea jocului. Între 02:00 și 03:00 jucătorii lui Dinamo Zagreb au fost treziți de focuri de artificii, petarde și gălăgie.

ADVERTISEMENT

În același timp, autoritățile din Cluj sunt în alertă pentru că 30 de suporteri ai echipei croate vor veni în oraș, în ziua partidei dintre ardeleni și Dinamo Zagreb, chiar dacă jocul din preliminariile Ligii Campionilor se va juca fără spectatori.

Suporterii lui Dinamo pot provoca probleme la Cluj

Fanii croaților de la Dinamo Zagreb sunt unii dintre cei mai violenți de pe continent și de obicei fac probleme oriunde merg pentru a încuraja echipa.

ADVERTISEMENT

Zi de meci!Astazi ne calificam!#CFRCLUJ#welcometoClujNapoca

Posted by Peluza Vișinie on Tuesday, August 25, 2020

Jocul dintre echipa antrenată de Dan Petrescu și Dinamo Zagreb se va disputa miercuri seara, de la ora 21:00 și va fi transmis de Look Plus.

CFR Cluj vine după o victorie obținută în campionat contra celor de la Academica Clinceni, 2-1. Golurile echipei lui Dan Petrescu au fost marcate de Ionuț Costache și Claudiu Petrila, în minutele 15 și 74.

ADVERTISEMENT

Dinamo Zagreb vine în România după o victorie cu 1-0

Pentru Academica Clinceni a înscris Eugeniu Cebotaru din penalty în minutul 48.CFR se află pe locul trei în România după o etapă.

De partea cealaltă, Dinamo Zagreb a învins-o pe Istra 1961, cu 1-0 prin golul înscris de Bruno Petkovic din penalty cu câteva minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

Croații au evoluat mai bine de 30 de minute cu un om în minus după eliminarea mijlocașului Lirim Kastrati din minutul 57.

ADVERTISEMENT