Jucătorii lui FC Botoşani ştiu ce au de făcut pentru o victorie cu Dinamo

Filon Stan   
in Dinamo
02/04/2018, 18:04
Jucătorii lui FC Botoşani ştiu ce au de făcut pentru o victorie cu Dinamo

Tehnicianul celor de la FC Botoşani, Costel Enache, spune că jucătorii săi ştiu ce trebuie să facă pentru a câştiga meciul cu Dinamo, care va avea loc pe 3 martie, de la ora 16:00, în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1 Betano.

”E nevoie de implicare, e nevoie de luptă, e nevoie ca fiecare dintre cei care intră în teren să îşi aducă aportul în primu rând prin concentrare şi prin dăruire. Dinamo e o echipă cu un nucleu bun, cu jucători de calitate, cel puţin pentru partea ofensivă sunt jucători care ne pot crea foarte mari probleme.

Enache spune că cele două echipe sunt foarte echilibrate

Echipele sunt din punctul meu de vedere foarte echilibrate, vedeţi că diferenţa se face din punct de vedere al atitudinii sau a unei inspitraţii de moment. Trebuie să învăţăm şi noi din lucrul ăsta şi să conştientizăm ce o să ne aştepte în continuare. E nevoie de concentrare, de dăruire, de muncă, de seriozitate”, a declarat Costel Enache.

Ştirea MOMENTULUI

Florentin Marinescu, declaraţii exclusive despre negocierile cu Gigi Becali!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×