Sport

Jucătorii lui FC U Craiova, îngrijorați după remiza cu Dinamo, scor 0-0: „Continuăm jocurile foarte slabe!”

Jucătorii lui FC U Craiova au fost îngândurați după remiza obținută de echipă în deplasarea cu Dinamo, din Cupa României Betano.
18.10.2022 | 23:48
Jucatorii lui FC U Craiova ingrijorati dupa remiza cu Dinamo scor 00 Continuam jocurile foarte slabe
Jucătorii lui FC U Craiova, îngândurați după remiza cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii oltenilor sunt de părere că puteau fi decisivi dacă s-ar fi concentrat mai bine și că ar fi putut tranșa partida încă din prima repriză.

Jucătorii lui FC U Craiova, îngrijorați după remiza cu Dinamo

Jucătorii lui FC U Craiova au fost îngândurați după remiza cu Dinamo, scor 0-0, partidă în care ambele formații și-au împărțit ocaziile de-a lungul meciului.

ADVERTISEMENT

„Continuăm jocurile foarte slabe, pierdem dueluri, pierdem mingi, facem greșeli din toate punctele de vedere. În condițiile asta, e normal să avem probleme cu toate echipele.

Nu e prima dată când intrăm prea relaxați, trebuie să discutăm cu toții, pentru că așa nu se mai poate. Jocul e rușinos de mai multe etape, mai ales că nu există reacție, pur și simplu nu se schimbă nimic.

ADVERTISEMENT

Când intri în teren joci pentru tine, că ești fotbalist, nu ai tu treabă ce se întâmplă cu staff-ul tehnic, în teren trebuie să-ți câștigi tu duelul personal, să-ți respecți meseria de fotbalist.

Ne interesează foarte mult. Cupa este un obiectiv pentru noi. Încă avem șanse, dar jocul este îngrijorător și trebuie să intrăm altfel în teren”, a spus Vlad Achim la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Oltenii continuă fără antrenor

După înfrângerea suferită de FC U Craiova în campionat împotriva Chindiei Târgoviște, scor 0-1, Marius Croitoru și-a dat demisia, iar oltenii contiuă fără un antrenor principal la echipă.

În afară de meciul cu Dinamo, FC U Craiova a jucat și partida cu FC Botoșani, scor 0-1, fără un antrenor principal, Adrian Mititelu, patronul echipei, dezvăluind că nu se grăbește să numească un nou tehnician.

ADVERTISEMENT

După 14 etape, FC U Craiova se află pe locul 13, cu 15 puncte obținute, doar Universitatea Cluj, CS Mioveni și Chindia Târgoviște fiind sub olteni în clasament.

„Nu părea o echipă cu antrenor, se vedea cu ochiul liber. L-ai dat afară pe Croitoru… mereu aud placa asta că nu poți da afară 20 de jucători. Nici nu trebuie! Dă afară 2-3 jucători și i-ai liniștit pe toți”, a spus și Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT
Tags: