VIDEO. CFR Cluj - Voluntari 2-0. Clujul menţine ritmul!

Liga 1, CFR Cluj, fc voluntari, CFR Cluj - Voluntari LIVE STREAM Liga 1

CFR se menţine pe primul loc în Liga 1 după victoria în faţa celor de la FC Voluntari. Echipa lui Dan Petrescu îşi depune serios candidatura la câştigarea campionatului, mai ales că până acum doar meciul cu Dinamo i-a pus reale probleme, clujenii defilând, practic, în celelalte etape. Nici cu Voluntari nu a fost altfel, CFR putând să câştige la o diferenţă mult mai mare.

CFR Cluj - Voluntari LIVE VIDEO SURSA 1

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

UPDATE / Acestea sunt echipele probabile:

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CFR Cluj: Vâtcă - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Al. Vlad - Hoban, Nistor - Omrani, C. Deac, Culio - Vera
Rezerve: Hamed, Păun, Luchin, Peteleu, Balde, Bokila, Duka
Antrenor: Dan Petrescu.

FC Voluntari: Petrariu - Maftei, Balaur, Popescu, Acsinte - Novac, Lazăr - Ivanovici, Marinescu, Olteanu - Voduţ
Rezerve: Balauru, Filipov, Răuţă, Căpăţînă, Pîrcălabu, G. Deac, Tudorie
Antrenor: Claudiu Niculescu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FC Voluntari joacă împotriva liderului CFR Cluj duminică, de la ora 21:00. Ilfovenii se confruntă cu o problemă la care nu se aşteptau. FANATIK.RO a aflat că FC Voluntari nu a găsit nicio cazare în Cluj Napoca şi vor fi cazaţi la Alba Iulia, oraş aflat la 100 de kilometri de Cluj. 

CFR Cluj - Voluntari LIVE STREAM Liga 1. FC Voluntari nu a găsit cazare într-unul dintre cele mai mari oraşe ale ţării pentru că în aceeaşi perioadă la Cluj are loc unul dintre cele mai mari congrese ale Martorilor lui Iehova, toate hotelurile fiind rezervate. La acest congres vor participa oameni din 7 ţări.

CFR Cluj - Voluntari LIVE STREAM Liga 1. Au renunţat la zborul cu avionul

CFR Cluj - Voluntari LIVE STREAM Liga 1. Astfel, ilfovenii nu au mai prins cazare la Cluj şi vor fi cazaţi la Alba Iulia pentru meciul care va avea loc duminică, de la ora 21:00 pe stadionul din Gruia. Pentru că nu au găsit cazare în Cluj, cei de la FC Voluntari au renunţat la ideea de a merge cu avionul şi vor lua autocarul.

CFR Cluj este liderul campionatului cu 16 puncte din 18 posibile, fiind fără gol primit din etapa 1 când FC Botoşani reuşea să smulgă un punct pe teren propriu cu echipa lui Dan Petrescu, 1-1. Voluntari a obţinut o victorie mare cu Gaz Metan Mediaş şi este pe locul 7 cu 8 puncte.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091