Jucătorii lui FCSB, dezamăgiți după eliminarea din Cupa României: “Atât am putut în seara asta”

Claudiu Surmei   
in Cupa Romaniei
02/11/2018, 00:16
Jucătorii lui FCSB, dezamăgiți după eliminarea din Cupa României: “Atât am putut în seara asta” GALERIE FOTO
Jucătorii lui FCSB sunt dezamăgiți după eliminarea din Cupa României

FCSB a fost eliminată din optimile Cupei României de Dunărea Călărași, care s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Jucătorii lui FCSB sunt dezamăgiți după eliminarea din Cupă, dar recunosc că nu au putut realiza mai mult în fața jucătorilor din Călărași, care au fost superiori în fazele de atac.

“Ne doream să câștigăm, din păcate am pierdut și nu ne-am calificat. Noi am venit să căștigăm, dar atât s-a putut în seara asta. Trebuie să strângem rândurile și să facem o partidă bună duminică în campionat”, a declarat Olimpiu Moruțan la finalul meciului Dunărea Călărași – FCSB 2-1.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Jucătorii lui FCSB sunt dezamăgiți după eliminarea din Cupa României

Moruțan a vorbit și despre ușurința cu care FCSB primește gol din fazele fixe, lucru care s-a întâmplat și în partida cu Dunărea Călărași. “Fazele fixe sunt problmea noastră, trebuie să ne antrenăm și să nu mai repetăm greșelile. Dunărea a jucat foarte bine, deși noi am condus jocul și am fost pe ei. Nu mă interesează ce au făcut celelalte echipe, mă interesează să câștigăm noi. Trebuie să ne adaptăm terenului și să câștigăm neaparat în campionat. Îmi doresc să o iau pas cu pas și când o sa fie rândul meu o să intru să îmi fac treaba”, a mai spus Moruțan.

Închide ×