Jucătorii lui Hagi nu şi-au pierdut speranţa. "Sunt şanse să întoarcem rezultatul!"

Europa League, viitorul, salzburg

FC Viitorul Constanţa a primit vizita formaţiei RB Salzburg, campioana Austriei, în manşa tur a playoff-ului Champions League. Returul va avea loc joi, 24 august, de la ora 20:00, pe Red Bull Arena. 

Formaţia pregătită de Gică Hagi a fost învinsă cu scorul de campioana Austriei, scor 1-3, iar şansele să se califice în grupele Europa League sunt minime. Victor Râmniceanu, portarul lui FC Viitorul Constanţa, susţine că echipa sa se va lupta până la final pentru calificarea în grupele Europa League, dar recunoaşte superioritatea celor de la Salzburg.

VIITORUL - SALZBURG 1-3. "În fotbal este posibil orice!"

"Pentru mine e ok că am marcat, dar e păcat de rezultat, păcat că am luat atâtea goluri. Acesta este fotbalul. Noi am avut 2-3 ocazii şi nu am înscris, iar eu au făcut-o. Ne aşteptam la altceva. Am pregătit meciul altfel, dar din păcate ne-au stricat planurile foarte, foarte repede. Am înscris şi noi repede, dar trebuia să fim mai concentraţi. Am ieşit foarte mult şi ne-au suprins şi au înscris încă două goluri. Au câştigat pe greşelile noastre. Sperăm să mergem acolo şi să facem lucruri pozitive. Şi la noi e posibil să înscriem acolo. E grel, dar...de ce nu? Fotbalul este frumos şi sperăm în continuare. Cei de la APOEL erau mai tehnici, cu experienţă"a spus George Ţucudean.

FC Viitorul Constanţa - RB Salzburg, scor 1-3, în manşa tur a playoff-ului Champions League. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004