Foto. Scene şocante în Hamburg! Le-au pus cruce! "Nu puteţi scăpa"

hamburg, bayern munchen, bundesliga, foto

Hamburg a fost umilită de Bayern Munchen în ultima etapă din Bundesliga, scor 0-6. Fanii echipei nu au mai suportat umilinţa şi şi-au ameninţat favoriţii cu moartea.

Hamburg are şanse mici să se salveze de la retrogradarea în 2.Bundesliga. Echipa antrenată de Bernd Hollerbach ocupă penultimul loc, la şapte puncte în spatele lui Mainz, care se află pe poziţia a 16-a, care permite accesul în baraj.

Umilinţa din meciul cu Bayern Munchen a fost cu greu digerată de fanii lui Hamburg. Sâmbătă seara, în faţa stadionului "Volksparkstadion" au apărut 11 cruci şi un mesaj dur adresat jucătorilor. "A venit ora voastră! Nu puteţi scăpa", au scris suporterii echipei. Oficialii clubului au chemat poliţia pentru a investiga cine este autorul ameninţărilor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Jucătorii lui Hamburg au mai fost ameninţaţi

Nu este prima oară când jucătorii lui Bernd Hollerbach sunt ameninţaţi de fani. În urmă cu o lună, suporterii au postat un baner în care anunţau că fotbaliştii vor avea viaţă grea dacă echipa va retrograda. "O să vă vânăm prin oraş", a fost mesajul acestora.