Fotbal intern

Jucătorii lui Hermannstadt promit răzbunarea: „Batem Craiova în Liga 1”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 28.05.2018 | 08:13
Jucătorii lui Hermannstadt promit răzbunarea: „Batem Craiova în Liga 1”
Jucătorii lui Hermannstadt, la startul finalei Cupei României, alături de adversarii de la CS U Craiova

Echipa de Liga 2 AFC Hermannstadt au avut parte de un sezon de vis, cu promovare în Liga 1 și finala Cupei României. Sibienii au pierdut însă duminică finala în fața celor de la CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Cu toate acestea, jucătorii lui Hermannstadt se arată mulțumiți de performanța formației lor și promit răzbunarea în Liga 1.

“Am venit să jucăm, să câştigăm Cupa, cred că nu am lăsat o impresie urâtă. Craiova a jucat un fotbal frumos anul ăsta şi îi felicit. Mi-am dorit să luăm Cupa, mai ales Craiovei, dar le doresc succes în continuare. Îi batem în Liga I”, a spus fostul craiovean Andrei Hergheligiu, pentru Telekom Sport.

Jucătorii lui Hermannstadt: „Diferența s-a făcut la valoarea individuală”

Veteranul Răzvan Dâlbea este de părere că diferența a fost făcută în ultimul act al Cupei României de valoarea individuală, net superioară a oltenilor: “La acest nivel orice greşeaşă e taxată. Diferenţa s-a făcut şi de valorea individuală. Publicul nu ne-a afectat, aveam doar de câştigat din acest meci. Privim cu optimism viitorul, în Liga I. Totul este în regulă, salariile vin la timp şi abia aşteptăm să jucăm în Liga I”, a spus Dâlbea, potrivit sursei citate.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României. Dacă punem la socoteală și palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!